4 Stupanj skolovanja zagreb

Ugostiteljsko-turističko učilište ima već dugu tradiciju upisa učenika iz kuharskih, konobarskih i slastičarskih zanimanja u 4. Glupost osim ak je završila 3 godišnje školovanje onda je to to. Prekvalifikacije, dokvalifikacije, 4. Srednjoškolski programi, doškolovanja i prekvalifikacije. Ako je polaznik započeo, ali nije završio srednju školu prilikom nastavka školovanja priznat će mu se razredi koje je završio i za koje ima svjedodžbu.

Povoljniji programi obrazovanja u pučkom otvorenom učilištu

4 Stupanj skolovanja zagreb

Upisuju polaznici koji imaju završen neki (npr. III) stupanj obrazovanja, a žele završiti viši stupanj obrazovanja (III stupanj – IV stupanj ). Ukoliko ima završenu trogodišnju školu, a želi upisati još samo 4. Upisnina: Minimalno 30% od ukupne cijene za sve programe i školovanja. U ovom dijelu stranice možete pronaći zanimanja za 4. Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar Široki Brijeg. Osigurajte svjedodžbu stručne spreme za jedno od tri zanimanja: kuhar, konobar ili slastičar.

Plativo AMEX, DINERS ili MASTER.

Srednjoškolski programi, doškolovanja i prekvalifikacije

4 Stupanj skolovanja zagreb

Zagreb, Split, Šibenik ili Rijeka! Kako se u redovitom školovanju jedan tjedan provodi u školi, a drugi na praksi. Za polaznike je organizirana nastava prema rasporedu i to svaki dan 4 sata. Ispiti za autotaksi vozače – svaki četvrtak, cijena 190,00 kuna! Program elektrostrojarske obrtničke škole. Njemački, I do VI stupanj, svaki po 60 nastavnih sati.

Učilište Modus je ustanova za obrazovanje i edukaciju odraslih, prekvalifikacije, stjecanje i produbljivanje stručnog znanja, vještina i sposobnosti. Raspored predavanja za obrazovanje odraslih od 4. Vrsta programa: program stjecanja srednje stručne spreme. Oblik nastave: konzultativno – instruktivna nastava.

Pučko otvoreno učilište za obrazovanje odraslih. Klikni na naše programe obrazovanja i saznaj kako možeš učiniti nešto za sebe! Kontaktirajte nas ukoliko imate pitanja oko Vašeg školovanja. Opis programa: Znatan dio građana Hrvatske nije završio osnovno školovanje.

TEHNIČKA ŠKOLA RUĐERA BOŠKOVIĆA, ZAGREB.

Dokvalifikacija komercijalist

4 Stupanj skolovanja zagreb

Search Search … Search Search … Menu. Računalni operater, Online, 23. Centar za odgoj i obrazovanje Lug, Bez sektora, Osnovno školovanje.

Manageri u cestovnom prijevozu putnika i tereta. III i IV stupanj, informatika, strani jezici, poljoprivredni program, rukovatelji građevinskim strojevima. Nudimo Vam školovanje za zanimanja:. Adresa korištenja kupona: ŠIBENIK, SPLIT, ZAGREB, RIJEKA. Procjena važnosti školovanja u odrasloj dobi …. Stupanj obrazovanja osoba koje su u zadnje tri godine pohañale neki od programa obrazovanja.

Informirajte se o uvjetima i načinima školovanja za zanimanje policijskog službenika. Kako biste se školovali i zaposlili kao policijski službenik.