Aditiv protiv curenja ulja iskustva

Liqui Moly Ol Verlust Stop 300ml. Za pravna lica dajemo fakturu za. Inace koristio sam na kecu njihov aditiv protiv curenja hladnjaka.

Zaustavljanje curenja počinje nakon otprilike prevaljenih 600 – 800 km. Eliminira curenje motornog ulja. Zagađenje od ulja koje kaplje iz motora.

Test: liqui moly ceratec i engine flush

Aditiv protiv curenja ulja iskustva

Kroz seriju članaka pozabaviti ćemo se svakim od njih i donijeti iz prve ruke naša iskustva. Engine Flush se dodaje u automobil, odnosno direktno u ulje. Značajke: Ovo je poseban aditiv za motorna ulja koji brtvi i sprječava curenje. Govoreći o značajkama "zaustaviti curenje " za motorno ulje, treba naglasiti glavnu.

Najbolje je koristiti aditiv za motorno ulje "stop-cure" u odnosu na motore. Zanima me ima li ko kakva iskustva sa pomenutim aditivom i kakva. Imam jedno pitanje oko pustanja ulja na karteru.

Liqui moly aditiv protiv curenja ulja auto line

Aditiv protiv curenja ulja iskustva

Naime na karteru mi pusta ulje, tj. Iskustva sa aditivima koji se sipaju u motorno ulje. Keramički aditiv za ulje konkretno me zanima,vidio sam cijenu 280 kn,opis. Jel postoji mogucnost da ce neki aditiv to curenje malo ublaziti? Opis proizvoda Mannol oil leak-stop je poseban aditiv za motorno ulje koji brtvi sustav podmazivanja. Kao objašnjenje navode da je rjeđe ulje pogodnije za razdoblja. Sintetičko ulje oštećuje brtvu motora i izaziva curenje.

Aditivi u ulju unaprjeđuju rad motora. Beograd uvodi sustav za kontrolu nepropisnog parkiranja. U sva tru slucaja imao sam dosta pozotovno iskustvo sa UM-om. Za sve dizel i benzinske motore. Možete izabrati kvalitetne aditive proizvođača Arexons.

Najnovije, Ime proizvoda, Cena. Zaštićuje kvačila od ulja koje curi iz mjenjača, sprječava nedostatno podmazivanje te oštećenje mjenjača koje nastaje zbog curenja ulja ili njegove preniske. Super-koncentrirani dodatak za sprječavanje curenja motornog ulja.

Wynns aditivi za motorno ulje pomažu kod specifičnih problema u sistemu.

Prodavnica auto delova-asortiman robe

Aditiv protiv curenja ulja iskustva

GEAR OIL STOP LEAK- pouzdano zaustavlja curenje ulja u mjenjačkoj kutiji i štiti od. Kaže mi mehaničar da stavim aditiv. Ima li tko kakvog iskustva s tim aditivima? ADITIV ZA SMANJENJE POTROSNJE ULJA 300 ml. Ok, znači, promijenio bi ulje i stavio aditiv.

Motor Doktor je namenjen za povećanje pritiska ulja i ubacuje se u “istrošene” motore. Nije pogodan za sanaciju curenja usled mehaničkog oštećenja delova motora, ili oštećenog uljnog sistema. Tečnosti za automobile Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Sprečava curenje -kapanje ulja. Sprečava zagađenje okoline, mrlje po ulicama, garažama i dr.

Obnavlja zaptivačei smanjuje potrošnju ulja. Za automobilske i male kamionske motore. Efikasno zaustavlja curenje motornog ulja.

Upustvo za upotrebu: Pre upotrebe dobro.