Ate diskovi iskustva

Dal ima tko iskustva s ATE Power diskovima? Razmišljam ih kupit kod slovenaca Mobil-ABC u Brežicama? ATE POWER diskovi tresu 20 postova 29. Zamjena diskova i pločica, koje 20 postova 19.

Kočioni diskovi 20 postova 21. ATE, Textar, TRW ili Brembo – koje su najbolje kočione pločice.

Trajnost diskova i plocica

Ate diskovi iskustva

Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 14. Prodaja ATE diskova i pločica je standardni deo MD Auto ponude, pa nas. Ako je vaš automobil opremljen ovim brendom, iskustva sa Textar. Nekome ATE nije sjeo ali ja imam pozitivno iskustvo s njim. Pozdrav, trebam mišljenje i iskustva za diskove, koje uzeti za gtca i koje.

Ja sam stavio na svoju astru h zimmerman diskove i ate plocice. Samo zbog takvih imam obični ATE diskove i pločice, da ne bi išao.

Koje diskove i kocnice kupiti?

Ate diskovi iskustva

Q: TEXTAR diskovi – Tehnicke rasprave. Bosch diskovi odlicni, plocice losije koce, od npr. Diskovi i plocice – Tehnicke rasprave – CROTUNED. Imao Ate power sa ate plocicama i nikakvih cudnih pojava nije bilo osim kod jacih i duzih kocenja malo.

Pozdrav ekipa, zanima me sljedeće od navedenih marki disk -pločica. Ja im kazem da sam sa kola skinuo nove ATE diskove i plocice,sa. Da li je neko vozio ili ima iskustva sa kombinacijom ATE Power diskova i obicnih ATE plocica? Da li se isplati davati vise para za Power. Koliko para(ako idu iste na moje vozilo)? Pogledaj temu – ATE diskovi iz. Evo zanima me dali Tokić drži original ATE diskove ili je samo kutija ATE a diskovi by China?

Pitam vas iz razloga što sam prije dva dana kupio. Novi Bravo – diskovi i kočnice – iskustva i mišljenja – ITALIA. ATE kao (po mom osobnom ukusu i izboru) broj 1 brand u kočnicama, ne razvija sportski odjel za te dijelove, već proizvodi diskove i disk. ATE Keramičke disk pločice su novost u auto-dijelovima, odnosno novost kad govorimo o primjeni keramičkih pločica na serijskim vozilima.

Prethodni put kad sam stavio Ate plocice na stare diskove, to je nekako. ATE (pakne) bolje radio sa ATE ( diskovi ) ali i ne mora tako da bude.

Ate keramičke disk pločice

Ate diskovi iskustva

Zanima me Vasa iskustva prilikom kupovine diskova i plocica? A ja bome imam 300mm diskove naprijed pa je cijena ohoho veća. Iduće uzimam ATE Power, komplet.

Zimmermann diskovi – iskustva? Brembo diskovima), pa ako netko ima kakvih spoznaja. Imao na BMW-u zajedno s ATE plocicama – jako zadovoljan. S više od 100 godina iskustva kao dobavljač dijelova proizvođačima.

U većini slučajeva uz kvalitetu ide i dulji period. Nedavno uzeo Brembova dvoklipna kliješta za Alfu i njihov set diskova i pločica. Budemo vidili kako će to disati.

Znači pik su mi obične ATE prednje pločice i obrada postojećih Textar diskova i ovo je varijanta A. Varijanta B je kupovina i novih ATE diskova.