Audi a4 osigurac za upaljac

Neradi upaljac u autu a tim i problem ne puni. Audi A4 B5 elektro problem – Forum. Audi a4 osiguraci – Auto izbor auto. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 25.

Pregorio mi je osigurač za upaljač, svjetlo i sat i nemrem.

Elektrika i elektronika za audi

Audi a4 osigurac za upaljac

Posto nemam manual uz sebe i sve. Za zaštitu upaljača koristi se osigurač od 10 A. V utičnice koja se nalazi u na srediąnjem. Uzmi kontrolnu lampicu i probaj naci osigurac koji dobije struju kad. Audi 80 osigurači i releji koja se nalazi u niši u motornom prostoru, blizu desnog.

Ne radi uticnica upaljaca a mozda i upaljac.

Kutija s osiguračima audi a6 c5 dešifriranje

Audi a4 osigurac za upaljac

Da li neko zna tacan broj osiguraca i kako da otvorim tu kutiju gde su osiguraci? Polica pretinac golf 4 bora pasat 5 audi a4. Nema rezultata za pretragu " audi a4 upaljac ". Pokušajte neku drugu reč ili frazu. Imas na vrhu osigurac mozes njega prvo pogledati da nije on stradao. Pregoreo mi je osigurač od upalajča za cigarete, a na njemu je i pumpa. V 24V 120W automobilski motocikl upaljač utičnica 10A osigurač utikač utikač. Utičnice za upaljač za cigarete. Tabla osiguraca za Fiat Grande Punto, Auto delovi, Elektrika i elektronika, Ostali delovi elektrika i elektronika, Surčin. Cena Po dogovoru – Polovni Automobili.

Crkla mi uticnica za upaljac (probao sam ni navigaciju nece da puni,a ni upaljac ne greje),ociglendo. Može li mi tko reći gdje se nalazi osigurač od upaljača, gledao sam. Trebala bi pasat shema osigurača i od transportera ako se ne varam ako.

A upaljač za cigarete osigurač audi a4. Osigurač za upaljač za cigarete obično se nalazi u putničkom prostoru.

Osigurač za 12v utičnicu u autu?

Audi a4 osigurac za upaljac

BMW serije 5 na zadnjem dijelu E39 – osigurač upaljača za cigarete nalazi se u. U Ford Focusu 2, najčešći plamenik je 12V osigurač struje. Samo trebate znati gdje se nalazi osigurač za upaljač za. Koji bi razlog mogao biti crkavanja osiguraca od upaljaca? Ocjena: 5 – ‎1 recenzija Gdje su osigurači u prioreu: upaljač za cigarete, štednjak i hr. Moderni automobil je složeni niz različitih komponenti i sustava. U njemu su kompleksni sustavi koji rade na mehaničkom, hidrauličnom i. Kod uključenog svjetla je kombinirani instrument osvijetljen.

Odmah izvadite upaljač za cigarete i upotrijebite ga.