Auto dimi dok je hladan

Neke kompanije imaju često problema sa „elektrikom“, dok su automobili. Kada je motor hladan, treba proveriti rezervoar rashladne tečnosti i ustanoviti. Ukoliko niste sigurni da li vaš automobil „ dimi “, zamolite prijatelja da vozi iza. Komentari objavljeni na portalu " Auto Republika" ne odražavaju stav.

Izbacivanje belog dima dok se auto ne zagreje zimi. Samo baci bijeli dim kad je motor hladan,tj.

Golf v bijeli dim pri paljenju i udarac pri paljenju

Auto dimi dok je hladan

Taj dim traje neka 3-4 min dok se auto ugrije i poslje toga kad ga bas. Problem je, naime, što plavo dimi (dosta tamni dim), a na 10. Pozdrav, Auto je Mercedes B180cdi. Vlasnik sam Volkswagen Golfa dvojke s 1,6 litarskim benzinskim motorom. Poslije pokretanja motora dok je hladan.

Naime kad upalim auto digne se ogromna količina dima, svjetloplave – sive boje. Istodobno,kad je hladan upali odmah,nema udaraca,sad kad palim kad je.

Golf 2 dizel-bijeli dim baca kad je hladan?

Auto dimi dok je hladan

EGR ventil nebi baš rekao da je problem-zbog njega auto više dimi no neravnomjeran rad i nema neke veze s njim. Kada upalim hladan auto, motor nemirno radi i jako dimi iz alspuha. To prestane nakon minutu, dvije ili kada se "isturira" nakon toga. Jednog jutra sam upalio auto i počeo je ići bijeli dim koji je nestao čim se auto. U zimi zna bit cijeli oblak na ispuhu pogotovo dok je auto pod čokom. Ovo gore stoji kad je vruć dimi ko lokomotiva i pod gasom i pod lerom. Posle 6-7 sekundi se sve dovede u normalu,lepo radi,ne dimi nista. Trebalo mu je malo vise da upali i kada upali, dok se ne zagreje isto baca beli dim. Kad auto nije vozen 1 dan pri prvoj palenje alfa "vergla" duze nego. Dimi jer si malo duže verglao pa dok ne sagori gorivo koje je ubacio. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu.

Ljudi ima li neko da je imao isti problem ili da zna zasto auto ljutri izbaci. U posljednje vreme sipam sam maxmotion i auto mnogo manje dimi ujutru. Ujutro kad ga palim trese i dimi bjeli dim(ne jako ali bjeli) Spojen je na dijagnostiku i greške su ove. Molim Vas hitan odgovor s obzirom da auto. Za veèu analizu nisam imao vremena auto je otišo na put pa trebam savjet kad.

Dok vozim polako ništa se ne dešsva,Kad dam naglo gas i brže idem onda iz.

Vw golf dvojka 1,6 benzinac dimi i drma dok je hladan

Auto dimi dok je hladan

GAZPROM benzinska stanica na auto -putu Novi Sad-. Kad se počnem voziti naročito kod šaltanja auto dimi plavo i to dosta. Kad je auto hladan kod paljenja nema dima.

Pokupim auto i pet-sest dana sve ok i onda ponovo se pojavio prvo dim pa onda opet ono stresanje motora kad upali. Nije to neki veliki"stres" ali definitivno. Car inside › Tehnicke rasprave forum. NA HLADNO i samo na hladno uzasno radi. Pa kad na dizlu motor radi nemirno dok je hladan, prvo se rjesavaju grijaci. Nek se dimi nek se zna JTD-a vozim ja!

Dakle od kako sam kupio punta prije 2 godine ujuto kad je motor hladan kada idem nizbrdo (posto zivim na jednoj uzbrdici) vidim u retrovizoru. Svasta je moguce, dok ne otvoris motor neces znati. Dim iz auspuha uglavnom je bezbojan, dok se plin može činiti bijel. Bijela dim iz auspuha kod dizelaša, ako niste prebrzo pokrenuli auto u.