Auto gubi snagu na uzbrdici

Kod starijih automobila, kod kojih se često dešava da auto gubi snagu na uzbrdici i koji imaju mehanički gas, neretko se dešava da automobil. Zato ih je važno redovno održavati i brinuti se o njihovom svakom delu. Ako vaš auto gubi snagu dok vozite, ovo bi mogli da budu glavni krivci.

S druge strane, kad auto ne zaustavim na toj uzbrdici vec idem najnormalnije. Zamaąnjak gubi kontakt s getribom i motor ubrzava. Problem je u premaloj količini goriva zbog problema s brizgaljkama ili blokiranog filtra goriva, preniskom tlaku goriva u sustavu common rail ili.

Znaci da sa vašim automobilom nešto nije u redu

Auto gubi snagu na uzbrdici

Pozdrav, veceras se vozim u autu i jednostavno auto pocne da trza i gubi snagu, primoran sam da vratim u manju brzinu i onda opet vratim u. Golf VI TDI ne prima gas 17 postova 21. Auto mi trokira u vožnji 17 postova 31. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 1. Ukoliko vaš automobil trza i gubi snagu, treba provjeriti sledeće. Problemi sa labavom sajlom uzrokuju da automobil gubi snagu na uzbrdici.

U slucaju da se desi pomenuti kvar tj.

Signali koje automobil šalje pre nego što ga stigne (ozbiljan

Auto gubi snagu na uzbrdici

UPALITI MOTOR I NE VOZITI AUTOMOBIL DOK SE MOTOR NE UGRIJE. PROBLEM KAD AUTO NE PRIMA DOBRO GAS, TROKIRA. Primetio sam u voznji da skoda polako gubi gas – nema snage. Posljednjih nekoliko mjeseci stalno gubi okretaje u praznom hodu kad je motor. Motor gubi snagu kad je na uzbrdici. Jedva je uspio izvući laganu uzbrdicu.

Auto je bivši vlasnik izvrsno održavao i svi. Nisam jos merio kompresiju, ali sumnjam na to jer auto na uzbrdicama prilicno gubi snagu. Npr ona uzbrdica ka Beogradu posle Bubanj.

Eh sad potrebna mi je pomoc strucnjaka auto sam malo probao ove sedmice. MJet 150 – gubi snagu, gas ne reaguje. Prvo je gubio snagu u voznji ( papučica gasa ne reaguje) pa onda posle izvesnog. Gubi snagu previse GOLF IV TDI. GOLF IV TDI 66kw i imam problem sa tim da stravicno gubi snagu na uzbrdici. CDTi – SCV Cleaning – Suction Control Valve.

Učitao korisnik zlita Kad se ugrije gubi snagu – MojSkuter.

9 kvarova zbog kojih auto gubi snagu kada ubrzavate

Auto gubi snagu na uzbrdici

Efekt je kao da vozis auto u brzini visoj nego bi trebao i normalno da ne vuce kako treba. Kad je auto spojen na komp i dok je u leru kompijuter ne pokazuje nikakvu gresku a dok se voze na uzbrdici gubi snagu. Na vozaču je naravno, da takve stvari prevenira, koliko je u njegovoj moći. Pozdrav, imam problem da mi auto nekada izgubi snagu.

Ako ga ugasim i ponovno upalim za minutu, auto krene vući normalno kao i prije.