Auto trese pri kretanju

Trese prilikom kretanja 20 postova 31. Testiranje ispravnosti kvačila 20 postova 9. Prilikom kretanja u prvoj brzini, laganog otpuštanja kvačila i dodavanja gasa auto počinje blago da se trese, najviše na maski osjetim. Pozz drustvo, ovako trese mi pri kretanju.

Vibracije nakon zamjene seta kvacila sa zamajcem. NENORMALNO SKACE AUTO PRI KRETANJU – BHTuning.

Nakon ugradnje novog seta kvačila problemi @ bug online

Auto trese pri kretanju

Modeli › 206, 306 › Kvarovi peugeot-klub. Normalno polako puštam spojku kada krećem a auto se cijeli. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 22.

Od promene seta kvačila, dešava se stalno, pri kretanju, u prvoj brzini. Kod kretanja kad pustas kuplung auto podrhtava,cijeli se trese, kao da poskakuje, kao. Pa valjda znas kad ti kotaci proklizuju pri kretanju?

Zamenio sam je i više ne treska pri kretanju.

Čudno podrhtavanje pri kretanju

Auto trese pri kretanju

U zadnje vrijeme mi se desava da kad krecem auto pocne da se trese nenormalno, ne mogu. Auto ima ispravnu spuru ne trosi gume po rububovima nego. PRI kretanju mi potrzavaju tockovi I ljevi i desni,nosaci motora su Novi, poluosovine sam gledao nebi trebale biti problem dali je korpa ili lamela los? Nakon 300 km je kvacilo poceli tresti pri kretanju. Kad lagano pritisnem papucicu.

Pre 4 -5 meseci sam uzeo auto, radio veliki servis, menjao jedan. DSG-om, auto šalta bez problema, ali kod kretanja lagano strese. Nije to da jako trese, onak sitna vibracija od trenutka pustanja. Dakle svaki put kada krećem auto se trese. Taj problem se desava pri kretanju iz. Evo o cemu se radi, auto je audi 2. Dakle auto trese pri kretanju i to dosta.

Auto trza pri kretanju,a naročito pri kretanju u rikverc uz to kad naglo. Auto normalno pali i hladan i topao ali kod paljenja dosta se strese, kao da. A kada dodas veci gas pri kretanju manje više normalno krene.

Predpostavljam da bi trebo pogledat nosa? Primijetio sam u zadnjih tjedan dana da prilikom kretanja auto podrhtava.

W210 e220d "podrhtavanje" prilikom kretanja

Auto trese pri kretanju

Nisam primijetio da se trese prilikom paljenja i gašenja:? Auto ne ide kako bi trebalo u svim režimima, a ručica menjača teže. Fiat stilo lagano podrhtavanje pri ubrzavanju. Jos jedna stvar, ne trese mi volan nego cijelo auto podrhtava. Na leru i pri kretanju ne trese. Pozdrav drugari, problem se pojavio pre par dana, auto dok je hladan,znaci dva- tri kretanja prvom izjutra, pri pustanju kvacila se stresa kao da.

Ako su nosači motora ispravni, a motor mnogo trese prilikom startovanja. Dsg trza pri kretanju Pri kretanju mi kasni malo kada maknem nogu sa kocnice, pa ako u tom trenuyku dodam gas desi mi se da. Kada govorimo o uzbrdici i kretanju s iste, onda dolazimo do problema kretanja.

Držanje papučice kvačila i konstantno pritiskanje gas. Ipak, najčešće spominjan izraz pri spominjanju kvačila je lamela.