Auto trza u voznji i gasi se

Peugeot 206, u vožnji se pali lampica kontrole rada motora, auto trza i gasi se. Probao sam prebaciti auto u ler, dat gas i motor se zavrti, ali uz malo cudan zvuk, ali kad vratim u brzinu opet isto. Auto trza u vožnji 14 postova 1. Golf IV Tdi, trza i trese u vožnji 6 postova 12.

Nekontrolirano trzanje u toku vožnje?

Saveti majstora: muke s motorom

Auto trza u voznji i gasi se

G Ima par dana da mi auto u toku vožnje počme da se trza (kao da poskakuje) ali se ne gasi. Susrećem se s problemom koji se očituje trzanjem u vožnji. Automobil na trenutak prestane reagirati na papučicu gasa i motor nakratko zatrza. Razlozi zašto auto gubi snagu u vožnji.

Onda kad motor gubi snagu, trza se ili počne nepravilno da radi, za to postoje veliki broj razloga. Kad je na rezervi, u krivini (s gasom) opet počne trzati, ali se ne gasi, nego izlaskom na pravac opet sve. Kad sam ga maloprije vozio, dodam gas i on nekontrolirano trza pa maknem.

Trokira: slične riječi i sinonimi

Auto trza u voznji i gasi se

Par puta mi se desilo da trzne i ugasi se. Znam i za senzor gasa, filter itd,, auto ponekad i trza u voznji i onda se takoder ugasi. Dali je nuzno da je Lucas pumpa u pitanju ili postoje i druge mogucnosti.

Motor u leru trza i gasi se zbog tri bitna razloga, od kojih u pitanju može biti jedan, dva ili sva tri. Kad ubrzava auto trzne na sekundu-dvije, bilo iz druge u treću ili. Danas zamjenjen senzor na radilici jer se sumnjalo na njega. Naime ponekad mi se dešava da pri kretanju iz prve ili u. Naime, auto mi se poceo gasiti u voznji sam od sebe prije nekih mjesec. Upalim ga iz prve, vozim jos nekih 100 metara kada se auto opet. Kuzmanovic wrote: Jel se tebi auto gasi kada stisnes kvacilo? Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 16. Ukoliko se motor gasi na slobodnom hodu, najčešći uzrok je nepravilno podešena.

Osim što se gasi u leru na benzin, prilikom vožnje na benzin više uopće ne mogu vozit jer u vožnji trza, trokira. Prvi problem je bio da je auto počeo da trza u vožnji pri dodavanju gasa, nije bilo pravila na koliko obrtaja se to dešava. Naime, trokira, gasi se, gubi snagu i pored svega puca kao blesava.

Daewoo nubira trza u vožnji

Auto trza u voznji i gasi se

Zadnje vreme mi se desava da auto trza u voznji, Vise na plinu nego na. U zadnje vrijeme primjećujem da mi auto u vožnji sa malim gasom. Crevo sam skratio i sada manje trza i tecnije ide, ali to trzanje se i dalje javlja mada.

Posljednjih mjesec dana mi auto u voznji zna trznuti. Pregledaj kablove,skini poklopac motora i upali ga u mraku,sviječice. Motor nepravilno radi, gubi snagu, povremeno trza, a na ispuhu je primjetna. U većini slučajeva ventil se može vrlo uspješno očistiti, ali to je. Učestale vožnje na kratkim relacijama, previsoka razina ili neadekvatno ulje u. Naime, radi se o tome da auto trza u toku vožnje, na 500-tom km a sad. Povremeno mi se engine lampica pali ali se posle par sek. Baš kao i svaka druga stvar u našem životu, i automobil može da se pokvari. Zato ih je važno redovno održavati i brinuti se o njihovom svakom. U slučaju nekih senzora, njihov kvar može otežati, ili sasvim onemogućiti. Na taj se način može zamijeniti cijeli automobil redom, a kvar i dalje neće biti uklonjen. Golf dizel gubi snagu i gasi se – AutoZone.

Posle je auto upalio i nekako neravnomerno radio ali je radio, uvece sam se parkirao. Upalio je ali od tada imam velike muke sa kolima, u toku voznje gubi snagu i gasi se, neki put.