Autoservis rijeka

DNK Garaža je profesionalni automehaničarski servis u Rijeci. Dugi niz godina bavimo se automehanikom, te ćemo sa zadovoljstvom pomoći klijentima u. Rijeka › Auto-moto-nautika › Auto. Radno vrijeme, promocije, cijene i recenzije samo na Motointegratoru!

Autoservis Domenigini tradicija je na riječkom Školjiću s gotovo početka stoljeća.

Automehaničarski obrt omega, vl

Autoservis rijeka

Vaš autoservis u srcu grada Rijeke. Najpouzdaniji autoservis i gumiservis u gradu Rijeci, održavanje i servis svih motornih vozila, te balansiranje guma. U autoservisu na Preluci iskoristite svoje HAK. Osoba za kontakt: Željko Pavković Tel. Briga o automobilu ponekad je veliki problem, a neadekvatna usluga i previsoke cijene činjenice su s kojima smo se gotovo svi sreli. Posjetite naš autoservis koji djeluje u sklopu Bosch Car Service mreže i uvjerite se.

Odgovorna osoba: Nevres Gavranović.

Bosch auto servis, ugradnja autoplina, centriranje ovjesa

Autoservis rijeka

Ocjena: 4,8 – ‎4 glasa Autoservis Corall Car Service d. Tvrtka za servis automobila i lakih komercijalnih vozila, vulkanizerski servis te prodaja auto guma i auto dijelova. Poštovani, Želimo Vam zajamčiti kako su zdravlje i sigurnost naših kupaca i zaposlenika naši glavni prioriteti. U tom svjetlu, pažljivo motrimo trenutnu situaciju. Osnovna dijelatnost tvrtke je prijevoz vozila,te. EDUARD ŠTEFANČIĆ, RIJEKA, ANTUNA BRANKA ŠIMIĆA 19. AUTOMEHANIČARSKI OBRT OMEGA, VL. Auto servis, održavanje i servisiranje automobila na području Rijeke i Primorsko. Servis Auto Stella nalazi se na Tibljaškoj cesti (cesta od pravca Škurinje-Marinići). AUTO CENTAR VOLARIĆ, Viškovo, – M. HP AUTO koji se bavi servisom i prodajom autodijelova.

Slijedeće tranzitne linije imaju rute koje prolaze blizu Autoservis Bivio. AUTOSERVIS, DRAGA – SERVIS I PRODAJA VOZILA VOLVO, RIJEKA – Epirh. Kontaktirajte nas, potražite proizvode i usluge, pogledajte akcije i popuste.

MOBILE CENTAR VRBA, Oroslavje, Autoservis.

Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer

Autoservis rijeka

AS ANTE, Kaštel Novi, Autoservis. Volaric – Bosch auto servis, ugradnja autoplina i servis plinskih instalacija, montaža i balansiranje guma, centriranje ovjesa, servis automobila, originalni. Posjetite Autoservis i auto dijelove Riven u Rijeci, Puli i na Kastvu. U ponudi pronađite sve za vaše.

Popravljamo motore, mjenjače, elektriku, klime i auspuhe. Također vršimo gumiservis i zastupnici smo Hankook i Kayaba guma. Mit dem Auto, dem Fahrrad, zu Fuß oder mit öffentlichen Verkehrsmitteln nach.