Blatobran na autu

Možete izabrati kvalitetne blatobrane priznatih proizvođača. PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU! II▻RUBNJACI BLATOBRANA ZA OSOBNA VOZILA!

To pak uzrokuje dodatna oštećenja ostalih elemenata karoserije vozila – blatobrana. Ako je branik u tvom automobilu podlegao manjem ili većem oštećenju.

Branik, blatobran, hauba i dr

Blatobran na autu

Popravak stražnjeg blatobrana – Forum. I blatobrani su važan dio automobila – Autooprema. Automobilski blatobrani imaju vrlo jednostavnu funkciju koja se odmah može shvatiti iz samog njihovog naziva. U ponudi su razni autodelovi: farovi, karoserija, hladnjaci, retrovizori, auto sijalice i ostali rezervni autodelovi. Da biste shvatili o kakvom je automobilu riječ.

Svakom vozaču se ponekad desi da svojim kolima naleti na neki "nevidljivi" stubić ili žardinjeru i ulubi. Učitao korisnik Kenneth Chan lakša prometna – sanacija štete – moram li pristati na farbanje.

I blatobrani su važan dio automobila

Blatobran na autu

Narudžbe za tekući dan zaprimamo do 12:00 sati. Detaljni crteži blatobrana i njihovog položaja na vozilu, iz kojih su vidljive. U ovom videu pokazacu vam kako se popravlja i farba ostecenje na. Ako tražite spojlere i dodatne dijelove za vaš auto, želite li staviti vašem autu xenon. Smešna slika napravi sam, popravki. Umesto gume možete na blatobranu auta koristiti sandale. Bićete i jedinstveni, najbolji naćin ja reciklažu. Ogrebao sam auto od oca, on jos ne zna za to. Cijena za kartice: 35,00 Redovna cijena: 35,00 Cijena za. Blatobran PKW 220x240mm sa setom za ugradnju.

Mislili ste da je svaki popravak na automobilu kompleksan posao za koji vam treba stručnjak? E pa razmislite ponovno, jer izgleda da baš i nije. Najopasnije doba godine za plastične dijelove tijela je zima. Uostalom, skliske površine ne ostavljaju dovoljno mjesta za manevre, a ponekad.

Sitne ogrebotine, kao i čitavi blatobran, poliraju se s dvije gradacije paste za poliranje – gruba i fina. Svaki puta kada perete svoj automobil, dobro isperite i blatobrane i rubnjake.

Rubnjaci blatobrana za osobna vozila!!! proizvodnja

Blatobran na autu

Uprava ta pjena u kombinaciji s vodom će biti odlična pomoć prilikom čišćenja blatobrana i rubnjaka. Moguće je naručiti i prozirne naljepnice koje su skoro nevidljive na vašem automobilu. Pretraga web-lokacije olakšat će vam pronalaženje odgovarajućeg dijela. Autodijelovi po super cijeni u BIH! Kod pripreme za lakiranje prvo ide grubo kitanje. Ako je na autu rađena limarija, ako je bio udaren, ili općenito ako treba deblji sloj, prvo se kita.

Stvara dugotrajan sloj koji štiti od. Početna stranica » Auto » Oprema za sigurnost » Gumeni blatobran.