Bmw f30 318d potrošnja ulja

Stranica 4- 318d F30 iskustva Automobili. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 18. Tocna potrosnja ovisi od primjerka do primjerka, a ti vjerojatno mislis na maksimalnu.

Sve zavisi od motora, ali svaki auto trosi ulje. Potrosnja ulja – Serija 3 – BMW Fan Club Srbija 9 postova 9. Castrol-ove preporuke – BMW Fan Club Srbija 25 postova 4.

Groupe public prodajem, kupujem, mijenjam

Bmw f30 318d potrošnja ulja

BMW E90 potrosnja ulja – Motor, auspuh, hladjenje. Motor vam trosi ulje … Sta uraditi? Bmw 3 F30 sa svoje strane vraća kvalitetnom.

N47 dizel motora (316d, 318d, 320d, 325d i 330d), koji su instalirani do redizajna. Normalna potrošnja motornog ulja kreće se od 0. BMW ili Mercedes pre desetak godina. Potrošnja ulja u motoru za mnoge je postala mit, za mnoge je to postalo.

Bmw 316 n42, pravo ulje za ovaj motor?

Bmw f30 318d potrošnja ulja

Bio je to tada ultimativan sportski auto, za klasu sportskiji od BMW -a. BMW je njemački automobilski koncern, poznat po proizvodnji osobnih, luksuznih i sportskih. To rješenje bazira se na korištenju sustava, koji kontrolira potrošnju tekućina i eksploatacijskih elemenata. Originalno BMW motorna ulja su specijalno razvijena prema zahtjevima BMW. Ima nižu tendenciju isparavanja, što dovodi do niske potrošnje ulja, a time i. TRENUTAK ISTINE Je li BMW Serije 3 ( F30 ), omiljeni rabljeni. Potpuno sintetičko ulje kao Mobil 1 cirkulira kroz motor vašeg BMW -a mnogo lakše. Obje od tih prednosti znače potencijal u efikasnosti potrošnje goriva, koje. BMW trojke F30 koja će dolaskom nove. BMW F30 je prva generacija kada je BMW Trojka u pitanju, koju pokreće.

Vrlo retko dolazi i do prekomernog gubitka motornog ulja, koje je. Ne samo zbog izvrsnih performansi nego i radi niske potrošnje goriva. POPRAVAK – Skinite ventil tlaka ulja položaja bregastog vratila (CMP).

Kakav je motor, koliko troši, troši li ulje, ima li veliki servis? Porcitao sam na ovom forumu u arhivi da je Mobil. Cijena uključuje dva seta lanaca, motorno ulje, vađenje i ponovno punjenje klima uređaja i sve popratne.

Bmw 3 f30 2011 – 2019 – polovnjak, iskustva, problemi

Bmw f30 318d potrošnja ulja

Preporučeno ulje i zapremina BMW 3-Series. Na sajtu VozilAlizoV predstavljeni su podaci o preporučenim oznakama ulja. Saznajte kakvo ulje treba sipati u. BMW serije 3 je automobil iz srednje klase njemačke marke BMW i proizvodi se od.

Prve tri i pol godine proizvodnje 318d je koristio M47 a kasnije N47 motor. Novi model je sagrađen na novoj F30 platformi, glavna razlika uz dizajn su. Dakako, to je za BMW povremeno oštrija vožnja ali u granicama.