Bregasto vratilo

Eto nas na temi koja je svakako predviđena za sladokusce. Jer, koliko je svaki ljubitelj automobila u životu čuo priča o bregastom vratilu. Govoreći o načinu na koji bregasto vratilo otvara ventil, u proteklom smo se nastavku dotakli teme smještaja bregastog vratila. U literaturi često se miješaju pojmovi osovina i vratilo.

Tako se ona još naziva i bregasto vratilo ili grebenasto vratilo.

Šta radi bregasto vratilo motora?

Bregasto vratilo

Kad je bregasto vratilo u glavi, ventilima se može izravnije upravljati, što znači s manje posredničkih elemenata nego kad je bregasto vratilo dolje. Inženjeri uključeni u projekat smatraju da će njihova tehnologija „inteligentnih ventila“ (IVT) zameniti tradicionalno bregasto vratilo uz pomoć. Primjer rečenice s " bregasto vratilo ", prijevod memorije. Oba su bili motori s dva bregasta vratila u glavi (DOHC) i 16 ventila te elektronskim ubrizgavanjem.

PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU! Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga.

Uloga bregastih vratila i ventila u motoru

Bregasto vratilo

U većini slučajeva svaki brijeg upravlja s dva ventila. Auto dijelovi Fransoa vam nude veliki izbor bregastih vratila renomiranih svjetskih proizvođača za sva osobna i laka dostavna vozila po povoljnim cijenama. Bregasta osovina, ventili i klackalice. Njegova uloga je kontrola otvaranja i zatvaranja ventila. Iako je brzina bregastog otvora u. Akcije i pogodnosti, količinski popusti. Sortiranje: Relevantnost, Datum objave, Popularnost, Broj artikla.

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden! Ovaj visokokvalitetni senzor za bregasto vratilo će biti najbolju zamjenu starih dijelova za vaš auto. Ovaj dio auta, koji jednostavno instalirate, kompatibilan je sa. Calvinovi kombinatorički modeli.

U primeru, da produkta nije na zalihi. Dijelovi za VW GOLF II (19E, 1G1) 1. DIJELOVI MOTORA, BREGASTA OSOVINA.

Senzor za bregasto vratilo sa kabelom za bmw

Bregasto vratilo

Ugradnju sme da obavlja samo obučeno stručno osoblje. Koenigsegg Freevalve tehnologija je na dobrom putu da penzioniše klasično bregasto vratilo i mehaniku razvođenja ventila i unapredi. Ugradite novo bregasto vratilo i klackalice, napunite mazivo za ekstre- mne tlakove i zamijenite ulje i filter ulja. Izgled: “Plava” promjena boje zaoblje-. Rezervni djelovi – bregasto vratilo: SMART FORTWO Cabrio (450) 0. Proizvođač vise ne može isporučiti. Kod starijih je motora bregasto vratilo bilo smješteno u bloku motora i. Engleski rječnik – prevod za: bregasto vratilo, cam shaft. Usporedi ponude trgovina za vidaXL Senzor za bregasto vratilo BMW Ford i izaberi najbolju. Druga auto oprema iz kategorije Auto oprema i GPS je najbolja.

Smer obrtanja: Smer obrtanja u smeru kazaljke na satu.