Brodski čep za gorivo

Product catalogue and master items by category Čepovi za. Ugradbeni brodski prostor – spremnik za čep za uliv goriva title=. Brodski čep za uljev goriva krom. Specijalni sistem otvaranja koji izbjegava korištenje. Home Brodovi i brodska oprema Oprema za brodske motore Spremnici za gorivo i dodaci.

Filter goriva linijski, Filter goriva separator, Filter goriva separator uložak, Attwood pumpa za ulje, Filter za gorivo.

Čepovi,inspekcijski otvori,tankovi za gorivo archives

Brodski čep za gorivo

Set sigurnosnih prekidača za brodske motore. Dobro stegnite čep kako u spremnik ne bi ušla vlaga, oborinske vode ili more. Na prozirnom dijelu čepa očitavamo razinu goriva ili je plovak izveden tako da klizi po metalnoj spirali, a zakretanjem spirale pomiče se i. Tomos BT, ATX,Zündapp, Kreidler, Čep spremnika goriva sa ključem Tomos BT, ATX, Zündapp, Kreidler, 15,96 EUR – ‎Na zalihama.

Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga. Ako ga bas moras drzat u brodu napuni rezervar do cepa da nema. Kao što Macro kaže, napuni do čepa da spriječiš kondezaciju i nemaš.

Odvrnite čep filtera za gorivo, proliveno gorivo obrišite krpom.

Oglasi za prodaju delova i opreme za plovne objekte 1

Brodski čep za gorivo

Ako ispirete motor dok je na brodu u moru podignite ga van kompletno iz vode za bolje rezultate. Model: SM900 – za gorivo – promjer 50mm. SM901 – za vodu – promjer 38mm. SM904 – za gorivo – promjer 38mm. Osculati 90° Fuel vent mirror polished Stainless Steel 16 mm, Čep za gorivo, Odušak za.

Repariramo brodske propelere na tvornički način s naglaskom na kvalitetu vulkanizacije. Spremnik goriva 25 l Yamaha original. Rezervoar za gorivo 800l 500 €. Kljuĉne rijeĉi: dvojno gorivo, prirodni plin, 2T sporokretni brodski dizelski motor. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Čep za spremnik za gorivo Jerrycan.

Novi brodski motori novi sad, rezervoari za gorivo aluminijum i inox. Na vrhu kućišta filtra, prikazanog na slici 7, nalazi se čep za. Crijevo goriva sa pumpicom bez priključka T4. Test potrošnje goriva: putno računalo vs. Okučana i Nove Gradiške te završili u Slavonskom Brodu na obilaznici na kojoj smo.

Opet točimo gorivo do čepa, a na mjeraču goriva prikazuje se informacija da. Provjeri raspoloživost po centrima.

Prije nego krenete na plovidbu – marjan

Brodski čep za gorivo

Ako ga ima, provjeriti da je drenažni čep instaliran. Pregledati da spremnici goriva, crpke za gorivo i filtri ne propuštaju. Zapovjednik broda mora u brodski dnevnik unijeti razloge zbog kojih nije.