Castrol ulje cena

Motorna ulja za putnička vozila. Polusintetička ulja predstavljaju mešavinu mineralnog ulja i sintetičkog ulja, što daje bolje performanse, ali još uvek po nižoj ceni od sintetičkih motornih ulja. Sintetičko motorno ulje 5W-40 je formulisano tako da teče kao ulje 5W odmah od pokretanja motora na zimskim temperaturama, a kao ulje 40W kada motor.

Pogledajte i ostalu ponudu ulja na profilu. Veliki izbor letnjih i guma za sve sezone svih dimenzija po najnižim cenama i sa.

Kako izabrati odgovarajuće motorno ulje

Castrol ulje cena

Magnatec 10W40 je polusintetičko ulje koje,zahvaljujući formuli Inteligentnih Molekula. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu ulja i maziva castrol za automobile i teretna vozila. Castrol je dobavljač proizvoda namenjenih skoro svim.

Naziv, Brand, Od najmanje cene. Proizvođački broj: Zadovoljava specifikacije:. Cena za članove Auto Sindikata: 5. STP ADITIV za manju potrošnju ulja i ispušnih plinova (benzinski motor), 450ml.

Ulje za emulziju castrol hysol t-15, 10l pakiranje

Castrol ulje cena

CASTROL EDGE 5W30 TITANIUM FST LONG LIFE 1L. PDV je uračunat u cenu proizvoda. Navedena cena artikla je cena u trenutku objave. Univerzalno polusintetičko ulje za benzinske i dizel motore. Sve o vrstama, osobinama i nameni motornih ulja saznaćete u ovom kratkom video prilogu iz serijala. Antifriz M1 za otvorene i zatvorene sisteme centralnog grijanja i solarne sustave. Sadrži jedinstven paket aditiva koji djeluju u sinergiji kako bi. Ulje namjenjeno za diesel motore sa izravnim ubrizgavanjem.

Odnos cena kvalitet je odlican, nisu toliko skupa kao strana a kvalitet je dosta dobar. U Auto centru Baki mozete izvrsiti zamenu motornog ulja u Vasem. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne. Potpuno sintetičko ulje sa posebnom tehnologijom za zaštitu katalizatora kod benzinskih i dizel motora.

Ovo ulje može da se koristi u motorima novije i starije. Redovna zamena ulja u motoru je samo jedna od obaveza na koje vlasnici automobila. Nekadašnje pravilo da se ulje menja na svakih 5. Cena: BMW skóre tri víťazstva s štyri, šesť a osem valcov.

Motorno ulje-ina-shell-mobil-castrol-elf-motul

Castrol ulje cena

Cena 100 € – Polovni Automobili 4x Bmw. Car and Truck Parts by Make and. Atrastas: 263 preces 5 veikalos Cena no 25. Račun,papiri, 2 ključa, sve je priloženo, u skuter nema više ulaganja ni kune, samo za ulje i benzin!

Very good stuff like putoline or castrol but i would say its worth putting a 70cc kit on. Krivac je najčešće bio mehatronik, ali i neadekvatno ulje u menjaču.