Cijena lož ulja u sloveniji

Ako ste u studenom prošle godine trebali izdvojiti. Poskupilo je gorivo na benzinskim postajama u Sloveniji, za što se kao. U prodaji LOŽ ULJA EKSTRA LAKOG imamo najviše iskustava i široku razgranatu prodajnu mrežu koja našim korisnicima osigurava konkurentnu cijenu.

Litra loživog ulja u Sloveniji će se prodavati po cijeni od 0,643 eura (4,58 kuna). Cijene goriva u Sloveniji rasle su od sredine veljače do. Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske.

Slovenija: cijene benzina od sutra rekordno visoke

Cijena lož ulja u sloveniji

Pregledajte najnovije cijene goriva, saznajte gdje je najjeftinije točiti i uštedite novac! Uz to za svako gorivo možete pogledati povijesno kretanje cijena. Provjerite kretanje cijena dizela, benzina, autoplina i lož ulja na jednom mjestu! Ovo su najniža i najviša cijena goriva za određenu kompaniju. Najviše cijene su obično na postajama koje se nalaze u sklopu autocesta.

Dnevni pregled prosječnih cijena goriva po državama. Očekivalo se da će cijene dizela i lož – ulja pasti, ali je vlada, kako se navodi u saopćenju, podigla odgovarajuće akcize da bi cijene ostale nepromijenjene na. Prosečna cena u tom periodu je 1.

Od ponoći pojeftinjuje gorivo u sloveniji

Cijena lož ulja u sloveniji

Cijene u Crnoj Gori su sada gotovo ujednačene sa ostalima. Posljednje promjene cijena goriva u Crnoj Gori bila je 20. Eurodizel i lož ulje jeftiniji osam i šest centi, ostala goriva po starom. Najskuplji beznin je u Sloveniji, gdje eurosuper 95 košta 1,46 eura po litru, a onaj od 98. Sve vrste goriva u Crnoj Gori od ponoći će pojeftiniti tri do četiri centa. Cijena eurodizela i lož ulja za veleprodaju će biće niža tri centa na 1,16. Sipaj u Sloveniji ili Hrvatskoj ali primaj i njihovu platu duplo vecu od nase. Cijena lož ulja takođe će porasti za 3,3 centa na 1,023 eura za litar, naveo je Petrol. Sloveniji na kojem je bilo 9 polaznika iz firmi AET, Kovinoplastika Lož, ITW Metalflex i. Cijena biomase je oko dva puta povoljnija od cijene lož ulja.

Cijene eurodizela i lož ulja od ponoći će poskupiti pet centi po litru, dok. Snažno poskupljenje goriva u Sloveniji i Hrvatskoj, šta nas čeka u utorak? Uključi se u raspravu i komentiraj! U Sloveniji još jeftinije gorivo.

Ina spustila cijene dizela i lož ulja. Nešto prije Božića cijene goriva u Europi su se promijenile, navodi ADAC. Benzin je najskuplji u Nizozemskoj (1.70 eura litar), Danskoj (1.60).

Novi zakon o trošarinama donosi i novosti vezane uz lož ulje.

Hifa oil upozorava na bezakonje pumpi u posušju

Cijena lož ulja u sloveniji

Ukoliko kupujete lož ulje na benzinskim postajama, dužni ste se upisati u registar. Cijena dizela pala je 7 posto i litra sada košta 6,21 kunu. Cijene plavog dizela i loživog ulja niže su za 12,5 posto, odnosno 11 posto pa će se plavi dizel u iduća.

Prije sniženja cijena goriva na BP Hifa Petrol u Posušju bila je za dizel 4 – 2. Posušju, a kao odgovor nezakonitoj prodaji lož ulja na pumpama”, kažu iz Hifa Petrola. Huda Jama je selo u opštini Laško u Sloveniji. To bi potencijalno moglo sa sobom povući i porast cijene lož ulja. Cijena benzina nastavila je padati i ovog utorka pa je tako puni. Regulisane cijene motornih goriva na slovenačkim pumpama od utorka su. Za litru autoplina treba izdvojiti 3,84 kune do 4,15 kuna, dok je litra lož ulja 5,07 kuna. Hrvati će u Sloveniju moći samo ako u njoj imaju nekretninu ili.

Zabrana napuštanja općina u Sloveniji ostaje na snazi. Doprema goriva kućanstvima, izmjene cijena na dnevnoj bazi. Cijena loživog ulja pala je na 0,71 eura za litru, a 98-oktanski benzin košta 0,998 eura.

Benzin je u Sloveniji tako jeftiniji nego u Hrvatskoj za 15 posto, a dizel.