Cijene goriva brcko

Cijene goriva na benzinskoj pumpi Brčko gas Derventa: Eurodizel 4- 1,59 KM Eurodizel 5- 1,59 KM Bezolovni 95- 1,63 KM TNG- 0,68 KM. Pojeftinilo gorivo u Federaciji BiH. Pumpa u sastavu " Brčko Gas"-a, prodaje sve vrste euro A – goriva, ulja i maziva, kao i plin za domaćinstvo.

Svakoga dana internetska stranica cijenegoriva. Benzinsk pumpa i naftni terminal na putu Brčko – Bijeljina. Telefon za NARUDŽBE hrane na Benzinskoj pumpi u Brčkom.

Zakon o nafti i derivatima nafte republike srpske

Cijene goriva brcko

Cijena nafte na svjetskom tržištu:. Sve navedeno razlog je zbog kojeg su cijene goriva na benzinskim pumpama u BiH i. Osnovnim sudom Brčko distrikta. Gazprom benzinske stanice predstavljaju novi premijum brend moderno opremljenih benzinskih stanica koje vam nude vrhunsko gorivo.

To je natjeralo konkurenciju da snizi cijene, prije svega “ Brčko gas” i pumpe “ Slavuljica” koji su spustili cijene goriva na 2,08 KM. Iznad su prikazani udaljenost na preporučenoj ruti, zračna. Provjerite kolika je udaljenost na relaciji Velika Gorica – Brčko, koliki je trošak goriva te upute za vožnju na preporučenoj ruti.

Nove cijene goriva u federaciji bih

Cijene goriva brcko

Cijene goriva na pumpama širom BiH posljednjih dvadesetak dana porasle su za 0,15 do 0,20 KM po litru, kazao je za “Nezavisne” Almir. Prema posljednjim podacima, cijene nafte u svijetu od početka godine pale su na 90. Saobraćajna nezgoda na putu Brčko – Bijeljina, nema povređenih. Putarina se plaća na promet dizel goriva (D1, D2 i D3) i motornih benzina. Gradonačelnik Brčko Distrikta će svojom odlukom propisati visinu putarine. Gorivo na benzinskim pumpama u Bijeljini je pojeftinilo, a jedan od glavnih razloga je pad cijena nafte na svjetskoj berzi i smanjena potražnja. Cijene goriva u Republici Srpskoj u blagom su porastu, ali su i dalje najniže u regionu, izjavio je Srni zamjenik predsjedavajućeg Grupacije za promet naftom i. Na benzinskim crpkama u BiH posljednjih nekoliko dana došlo je do pojeftinjenja goriva. Prvo se za pet do šest feninga po litri smanjila cijena. Porodica vrhunskih goriva Q Max vašem vozilu nudi maksimalnu snagu, maksimalnu ekonomičnost i maksimalnu izdržljivost. Nove cijene goriva u Federaciji BiH. Iz Ministarstva trgovine BiH su napomenuli da sve informacije o cijenama naftnih derivata građani mogu saznati putem.

Prosečna cena u tom periodu je 1. Na našim benzinskim pumpama na raspolaganju su Vam sva naša goriva za. Bijeljina i Brčko su specifična tržišta, njima je rafinerija bliža pa su. Kada je u pitanju cijena goriva u BiH, Pešević je istakao da bi ona mogla i.

Nevjerovatna cijena goriva u bih: litar dizela košta 1,16 km

Cijene goriva brcko

Odjeljenja za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH Niko Stoparić. Na osnovu korekcije cijene goriva mijenja se i cijena tarifnih razreda”. Federalno ministarstvo trgovine primilo je danas više od 200 obavjesti o promjeni cijena nafte i sve se odnose na sniženje cijena. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV.

Zbog realnijih ispitnih uslova vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2. Cijene goriva su kao i one u Bijeljini 1,99KM dizel i benzin, što je za oko 20 feninga jeftinije u odnosu na ostale benziske pumpe na području. BRČKO GAS VAM NUDI VIKEND AKCIJU! OBJAŠNJENJE ZAŠTO – Prvi put u povijesti, negativna cijena barela. Ova tehnologija omogućava, na primjer, gašenje motora za vrijeme vožnje ( takozvani režim plovidbe). Na taj način će se smanjiti potrošnja goriva. Prije 2 sata – ​Pad cijena goriva u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Dok su cijene sirove nafte na svjetskim tržištima porasle jučer nakon postupnog oporavka. Prethodni članak Brčko: Potvrđena optužnica protiv Dušana Ilića za ubistvo.