Cijene goriva na benzinskim pumpama u bih

Kad je cijena goriva na benzinskim pumpama u BiH iznosila oko 1. Cijene goriva na benzinskim pumpama u BiH i dalje previsoke. Najniža cijena litra dizela u BiH može biti čak 1,18 KM, a litra. Jutros na benzinskim pumpama u Sarajevu dizel D4 naisplaljivije sipati na pumpi Selex, super 98 na.

Dakle, bit će prikazane cijene od najnižih do najviših", rekao je ranije.

Gorivo u bih još jeftinije, ovo su nove cijene na pumpama

Cijene goriva na benzinskim pumpama u bih

Na jednoj benzinskoj pumpi u Banja Luci rekli su nam da je cijena. Pojasnio je i kako se formira konačna cijena koju građani vide na benzinskim pumpama. Cijena po litru uvezenog dizela u BiH ovih dana se. Podsjetimo, “Nezavisne” su juče objavile detaljnu analizu koja pokazuje da su stečeni uslovi da cijene goriva u BiH budu smanjene.

U Sarajevu na nekim prodajnim mjestima. Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske.

(video) kao na graničnom prelazu: red za točenje goriva na

Cijene goriva na benzinskim pumpama u bih

Novosti): Federalno ministarstvo trgovine cijeneći sve inicijative i prijedloge. Dobili više od 200 obavijesti od benzinskih pumpi o promjeni cijena. Litar uvezenog dizela u BiH ovih dana košta oko 0,41 marku. Ovo su najniža i najviša cijena goriva za određenu kompaniju. Najviše cijene su obično na postajama koje se nalaze u sklopu autocesta. Većina benzinskih pumpi u Federaciji BiH je podigla cijenu za benzine i dizel gorivo za pet feninga po litri – rečeno je u Odsjeku za cijene. Distributeri su cijene goriva na benzinskim pumpama u RS.

Puštena u rad Android aplikacija o cijenama goriva na benzinskim pumpama u. Nakon FBiH i RS dobija sistem za praćenje cijena nafte vrijedan pola miliona. Od ponoći nove cijene goriva na benzinskim pumpama. Na svim benzinskim stanicama Ine i Energopetrola u Bosni i Hercegovini se mogu kupiti BMB 95 Class Plus goriva, a za pretragu možete koristiti pretraživač. Koliko su cijene na pumpama u Sarajevu blizu cijenama goriva iz.

Na benzinskoj pumpi "Slavuljica", koja se nalazi prekoputa "Fortuna Oil" u. Snižena cijena goriva dovela je do redova na benzinskim pumpama u BiH.

Gdje su najniže cijene goriva?

Cijene goriva na benzinskim pumpama u bih

Od početka februara do kraja oktobra ove godine gorivo u Bosni i. Benzin se kreće od 1,56 do 1,66. Te godine prosječne cijene dizel goriva u BiH su bile oko 1,05 KM, a benzina. Za razliku od Banjaluke, na benzinskim pumpama u Bijeljini cijene su u prosjeku niže oko 0,10 KM, te litra dizela košta oko 1,45 KM, a ista. Provjerili smo: Na ABA benzinskim pumpama najjeftinije gorivo u BiH – photo:. Posjetioci su nam javili da je cijena goriva na benzinskim pumpama ABA gotovo. Set zakona o akcizama u BiH, koji je usvojen u oba doma Parlamentarne skupštine BiH, već je zvanično stupio na snagu, a od jutros su cijene goriva na. Građani u Bosni i Hercegovini već od sutra mogu očekivati nove, veće cijene goriva na benzinskim pumpama. Prvo se za pet do šest feninga po litri smanjila cijena. Na benzinskim crpkama u BiH posljednjih nekoliko dana došlo je do pojeftinjenja goriva. BP Oil benzinske pumpe nalaze se u Sarajevu, u naseljima Halilovići i Rajlovac, dok se benzinska.

I Petrol i Lukoil znaÄ ajno su digli cijene tog goriva. Većina benzinskih pumpi u Federaciji BiH je podigla cijenu za. I danas je cijena tu negdje, samo malo više.

Ako se ova cijena održi koji dan, cijena goriva na mnogim pumpama bi mogla biti čak i debelo.