Citroen c4 lampice

Lampice upozorenja nas obavještavaju o radu najvažnijih sustava u automobilu. Jedna od njih je i lampica motora, tzv. V – PALI SE LAMPICA " SERVICE "? Kontrola brzine vožnje ne radi.

Sve je više i više lampica na instrument tabli i normalan vozač često ima problema da zna šta predstavlja koja lampica. Nadalje, jedna od osnovnih lampica je ona s prikazom akumulatora koja može signalizirati na više grešaka povezanih s električnim kontaktima.

Greška p20e8 00 tlak tekućine ureje

Citroen c4 lampice

Sve više elektronskih sistema u vozilima ima za posljedicu pojavu raznih signalnih lampica sa čijim značenjem vozači nisu upoznati. Citroen C4 service indicator reset. Crvena lampica ( lampica sa simbolom termometra) upaliće se s razlogom.

Ovo je ključna lampica na instrument-tabli bilo kojeg automobila. Kad god ga ukcljucim upali se lampica. Na kontrolnoj tabli automobila ima dosta signalnih lampica, a među njima ima i nekih čije značenje ne znamo.

Kako bi znali prepoznati šta se dešava vašem automobilu, potrebno je poznavati 10 svjetlosnih simbola koji se najčešće javljaju na instrument. Simboli ukazuju na greške do kojih je došlo u vašem automobilu i koje treba na vreme ih otkloniti.

Napokon otkriveno koliko kilometara

Citroen c4 lampice

Ova aplikacija je kompatibilna sa modelima Citroën C1, C4 Picasso, C4 Grand. Gotovo da nema vozača kojem se tokom vozačkog staža nije desilo zagonetno treperenje lampice za proveru motora (check engine light). Prosječno, lampica za rezervu se pali kada u spremniku ostane manje. Click "Download" to get the full free document, or view any other C4 PDF totally free.

Svaki automobil na kontrolnoj ploči sadrži lampice koje nam signaliziraju nešto. Cilj ovih svjetlosnih upozorenja je olakšati nam vožnju i na. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 19. Lampice na instrument tabli su veoma bitan element normalne i sigurne vožnje i upotrebe automobila.

Instrument tabla putem ovih indikatora. Kad se auto nagne na lijevu stranu lampica se gasi, ali se u vožnji opet upali. Ovo radiš samo ako se upali lampica da je filter zapušen. ABS sistem je jako bitan sistem automobila koji sprečava blokiranje točkova prilikom kočenja. Ako želite saznati više o funkcionalnosti ABS.

Inace, i meni se upali velika STOP lampica na instrument tabli skoro. Citroën C4 temelji se na poznatim jakim stranama modela C4 kako bi. Na instrumentalnoj ploči postoji lampica koja svijetli ukoliko imamo problema s ovim dijelom.

To je uspjelo novom CITROËNU Grand C4 SpaceTourer!

Upute za rukovanje za citroën c4 spacetourer

Citroen c4 lampice

Pokazuje se putem smanjenog ot, paljenje ove lampice, povezano sa lampicama. Nemojte paničiti kada se u automobilu upali lampica koja vas. Pred vama je popis najizdržljivijh modela automobila i koliko daleko sa njima možete dogurati nakon što se upali lampica za rezervu goriva:.

Prvo, lampice ili znakovi upozorenja upalit će se na instrumentnoj ploči, čak i. Napravite dijagnozu svojeg automobila uporabom pametnog telefona ili Android tableta i otkrijte zašto je uključena lampica motora.