Cnc operater tečaj

Obrazovanjem za ovo zanimanje stječu se. Otvorene su prijave za tečaj u 09. CNC operater (kao posao) 2 posta 21. Osposobiti polaznika za samostalno programiranje i rad na CNC alatnim strojevima. Za ostvarenje tog cilja potrebno.

Suvremena industrijska proizvodnja usmjerena na kvalitetu i kvantitetu je nezamisliva bez.

E-kolegij: cnc operater (cnc operaterka)

Cnc operater tečaj

Industrijski sustavi za obuku, seminari. Programiranje CNC alatnih strojeva. Zavarivač za plinski postupak, 180. Srednjoškolski programi, strani jezici, obrazovanje odraslih, usavršavanja i prekvalifikacije u turizmu i ugostiteljstvu, energetici, tečajevi, radionice.

Stručno-teorijska nastava: 120 sati. U suradnji s tvrtkama We-Kr, TMT Lepoglava i ITAS-PRVOMAJSKA Ivanec osigurano je. Besplatan, brz i povoljan način da.

CNC obuka posebnim i kvalitetnim načinom rada sa svakim.

Prijavite se na programe za osposobljavanje web dizajnera

Cnc operater tečaj

Nakon završetka internetskog tečaja, za dobivanje vašeg certifikata potrebno je. Skrij blok Navigacija Prikaži blok. Ne gubite vrijeme i izaberite tečaj po mjeri, jer znanje je najbolja investicija u. CNC tokarilicom i CNC glodalicom, dječji njegovatelj. Kategorija: Strojništvo Oznaki: Priprave na NPK, Usposabljanja. Centar za prekvalifikaciju, dokvalifikaciju, osposobljavanje i stručno usavršavanje odraslih za programiranje i rad na CNC i laserskim. Ukupan broj sati nastave je 168 sati. Prilagođeni program obuke za samostalno rukovanje 3-osovinskim i 4- osovinskim CNC mašinama. Bjelovar, Edukacije i tečajevi Bjelovar.

Tečaj učenja stranih jezika prilagođen isključivo vama, na bazi vašeg znanja. Priprava na preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK). Zanimanje za sve koji vole puno vremena provoditi uz računala, zanimanje koje zabavu i hobi pretvara u budući posao. Udeleženci so po končanem usposabljanju sposobni. NOVO: Osposobljavanje za njegovateljicu, knjigovođu, tajnika, operatera na računalu. Voditelj obrazovanja odraslih: Ivan Jurišić, prof. CNC strojevima i time postati konkurentni na tržištu rada?

Učilište Meštar, Vaš izbor za obrazovanje odraslih. Obratite nam se i uvjerite se u.

Progamiranje cnc alatnih strojeva

Cnc operater tečaj

Suradnja između POU Samobor i Udruženja obrtnika Samobor rezultirala je programom USAVRŠAVANJA ZA PROGRAMIRANJE CNC ALATNIH STROJEVA. Učitao korisnik AKADEMIJA OXFORD DEFICITARNA ZANIMANJA I ZANIMANJA BUDUĆNOSTI.