Destilirana voda za auto

Antifriz i obicna voda Automobili. Voda za hlađenje motora 20 postova 10. Auto gubi dosta vode 20 postova 18. Ne štedite na antifrizu – sipanjem vode u hladnjak.

Međutim, obična voda ima vrlo negativan utjecaj na sam motor, a pogotovo na.

Ovo trebate znati ukoliko vam ”prokuha” automobil

Destilirana voda za auto

Najbolji omjer je 50:50 odsto, ako je instalacija, odnosno, auto relativno novijeg. Najbolje je to učiniti pomoću destilirane vode. U kategoriji destilirana voda nudimo vam destiliranu vodu priznatih proizvođača. No, postoje dvije vrste vode: destilirana i demineralizirana. Destilirana se dobiva skupljim postupkom destilacije i ne sadrži nikakve primjese, pa ni mikroorganizme.

AUTO KAO POTREBA, ATRAKCIJA I POKRETAČ GOSPODARSTVA. Kako odabrati rashladnu tekućinu za automobil?

Ne štedite na antifrizu – sipanjem vode u hladnjak uništivate

Destilirana voda za auto

Destilirana voda za glačala, hladnjake automobila, akumulatore, za razrjeđivanje tekućine za vjetrobranska stakla i antifriza. Auto tekućina destilirana voda 1L. Pevex Webshop – web trgovina prvog hrvatskog trgovačkog lanca! Sjesti u auto i razmisljati o tome zasto voda pusta. Ostao si usred noci nasred magistrale s bocom destilirane vode i zelis doci kuci.

Dobra vijest: za prvu pomoć ne trebate čak ni destiliranu vodu. Poslužit će obična voda iz slavine, u servisu će ionako izmijeniti svu rashladnu. Nešto sam vode izgubio pa sam četiri-pet puta puta dosuo u čontru. Pošto većina našeg stanovništva vozi stare i dotrajale automobile. Protiv kvarenja: Konzervansi u sredstvima za pranje vjetrobranskog stakla sprečavaju da se ono pokvari i čuvaju ljude koji su u automobilu od. Prema tome, za pola litre antifriza trebat će pola litre destilirane vode. Zbog toga nakon ispiranja s kola, destilirana voda mora proći kroz. Osoba ulijeva antifriz u automobil. Sajt o automobila, auto tehnici, polovnim automobilima.

Stručnjaci sa portala moj auto.

U auto nije dobro uliti običnu vodu jer se na vrućini pokvari

Destilirana voda za auto

Voda iz česme je siguran put do potencijalne korozije hladnjaka i. Prenasićena voda iz slavine uzrokuje stvaranje plaka u rashladnom sustavu. Baš mi skoro bio prijatelj kome je zveknula glava motora u raspalom citroenu i auto non-stop kuva i izbacuje paru i vodu na čep, a on samo. Laički rečeno, najvažnije stvari za automobil su gorivo, motorno ulje i. Jedino sam nešto čuo da na crvenom NEsmije uliti destilirana voda. Gašenjem motora pumpa vode prestaje s pumpanjem rashladne tekućine kroz za to predviđene komore u motoru pa se zbog toga višak topline. Zadatak hladnjaka je da toplinu koju voda donosi iz motora prenosi u atmosferu. Vrlo važno je upotrijebiti ispravan antifriz i pravilnu količinu destilirane vode. Akumulatori, motorna ulja te ostala auto oprema i dijelovi.

Gospodarenje opasnim i neopasnim otpadom.