Dezinfekcija auto klime

Punjenje i dezinfekcija klime već od 399 kn. Klima sustave vozila potrebno je redovito servisirati i održavati kako bi se izbjegli skupocjeni kvarovi ili neželjene. Klima uređaj može da bude veoma opasan, ne samo zbog naglih promena. Trebala bi se napraviti jednom.

Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Ispravno funkcionisanje klima uređaja na vašem vozilu podrazumeva redovno održavanje i dopunu rashladne tečnosti.

Dezinfekcija klime i punjenje auto klime

Dezinfekcija auto klime

U redovan servis auto klime spada i. Najbolje rješenje jeste profesionalna dezinfekcija u nekom od servisa koji se time bave. Uređaj se primjenjuje za dezinfekciju kabina automobila i automobilskih klima uređaja koji zahtijevaju čišćenje i održavanje higijene u slučajevima kad ručni. Kontaminirani klima sistem automobila može uzrokovati brojna oboljenja. Dezinfekciju sistema klimatizacije u automobilu treba.

Kombinacija vlage, toplote i mračnog prostora na lamelicama. Ljeto je završilo, klimu smo koristili jaaakooo puno, i što sad?

Dezinfekcija auto klime beograd

Dezinfekcija auto klime

Nastavljamo je koristiti i za grijanje, ali počinjemo osjećati neki čudan miris, ignoriramo ga i samo. Osjetite li neugodan miris iz klima -uređaja možete i sami provesti dezinfekciju. To je preporučljivo napraviti jedanput godišnje i zbog čišćenja. Ponuda uključuje: servis i punjenje uz mogućnost dezinfekcije auto klime u Auto servisu Sabljo. Pripremite svoj automobil za vruću ljetnu sezonu. Najpopularnija metoda dezinfekcije klima uređaja je ozoniranje. Ozon je gotovo 50 puta učinkovitiji od klora.

Ozoniranje uklanja miris pljesni, truleži, duhanskog. Učitao korisnik K2auto Čišćenje i dezinfekcija auto klime u Masters servisu! Ponuda podrazumeva i zamenu filtera klime koja se preporučuje na svakih 10. Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju auto klime.

Postoje posebni sprejevi za čišćenje klima -uređaja koje ćete staviti na pod vozila, ispod plastične armature. Auto klime Bebe, servis auto klima, punjenje auto klima, izrada cevi klima, dezinfekcija auto klime, Zemun, Srbija. Brinite za svoje zdravlje prilikom vožnje svojeg automobila.

Kontaktirajte nas i zatražite čišćenje i dezinfekciju autoklime kako biste uvijek.

Dao sam servisirati klimu, ali i dalje smrdi dok radi

Dezinfekcija auto klime

AUTO KLIMA – SERVISIRANJE I PAR SAVETA Kvalitet rada klima uredjaja je. Neočišćen i zapušten sistem ventilacije može izazvati razne alergijske reakcije. Servis Corado pruža uslugu dezinfekcije auto klima ultrazvučnim atomizerom, uređajem koji će vam pomoći u antibakterijskom tretmanu bilo kog kilma sistema. Sprej za čišćenje klima uređaja, koji u pravilu košta šezdesetak kuna, vrlo je učinkovit kod dezinfekcije unutrašnjosti.

Antivirusna dezinfekcija klime i unutrašnjosti vozila čisti i dezinficira. Ova usluga odnosi se na automobile u tvorničkom i produženom jamstvu. Promo cena servisa auto – klime: 2. Vrlo bitna stavka kod servisa auto klima uređaja za naše zdravlje je i dezinfekcija auto klime.

DEZINFEKCIJA -ČIŠĆENJE KLIMA SISTEMA. Ako prilikom gašenja klima uređaja neko vrijeme osjetite bilo kakav.