Donji grijač za pečnicu končar

Nagradna igra traje u periodu od 23. Kupnjom jednog od modela iz promocije krajnji. Kupi Tehniku – najrespektabilnija web trgovina za bijelu i TV tehniku i male kućanske aparate, sa GREEN ECO programom STARO ZA NOVO! Grijač ventilatorske pečnice Gorenje. Pećnica je opremljena (slika 2), ovisno o modelu štednjaka: – donjim, gornjim, infra.

Proizvođač štednjaka je Končar.

Končar ugradbena pećnica upv 569 di

Donji grijač za pečnicu končar

Gornji grijač od pećnice mi je prestao raditi. Da li je moguće da se grijać pokvario? Donji grijač se skida kroz donju ladicu na štednjaku! GREJAČ ZA ŠPORET, GREJAČ ZA RERNU CENA, GREJAČ RERNE, GREJAČ ZA ŠTEDNJAK, GREJAČ ŠTEDNJAKA. Budite prvi i napišite komentar o ovom.

Prekidač rerne pećnice sa rupom za termostat. Električna višesistemska pećnica.

Internetska trgovina promo kodovi iznošenje ne peče donji

Donji grijač za pečnicu končar

Opremljenost pećnice: rasvjeta, prozor na vratima, gornji i donji grijač. Djeluju donji i okrugao grijač te ventilator s vrućim zrakom. Ugradbena pećnica Končar UPV659TV. Kada briferom provjerim jedan konektor donjeg grijača prikaže se da struje ima. Tek kada upalim rernu tada sa nule nestane struje tj. W, donji grijač 1,1kW, zapremina pećnice 62l. Dodatne funkcije i karakteristike: rasvjeta, vrata sa dvostrukim staklom, gornji i donji grijač, funkcija ventilatora, duboka tava 70 mm, roštilj, signalna svjetiljka i sat. Nešto preko 20 godina star Končar štednjak, pola plin – pola elektrika.

Kolač se ispeče za tren oka, ali samo gornji dio se može jesti jer nije toliko ugljenisan kao donji. Gdje postaviti mjerni element, tj u koji dio pećnice. Prednje lijevo mjesto za kuhanje: el.

Danima lunjamo po prodavnicama i sveo nam se izbor na Končar ili eventualno. Ima li neko rernu sa tim takvim "kružnim" grijačem ili možda Zanussi šporet? Izvedba pećnice: električna konvencionalna.

Snaga gornjeg grijača: 1,2 kW. W ⚠️Značajke: ⚠️Tangencijalni ventilator.

Zamjena grijaca u stednjaku (rerni)

Donji grijač za pečnicu končar

Kad otvarate vrata pećnice, odmaknite se od vra ta kako biste izbjegli vruću. Pogledajte i ponudu u trgovinama: Štednjaci i pećnice na akciji. Bilo da ste vlasnik Gorenje, Candy, Končar, Beko ili neke druge veš mašine – za vas. GRIJAČ ZA ŠPORET KONČAR -NOVI TIP.

MehaniÄ ki komandni tasteri za rernu • Klizne komande za ploÄ u •. Vaš popis je prazan, dodajte proizvode u.