Dostava lož ulja ina

INA prodaje i distribuira euro loživo ulje ekstra lako, eurodizel BS plavi i UNP. I dalje je moguća narudžba i dostava loživog ulja za kućanstva pozivom na besplatni telefon i putem online obrasca. INA omogućuje prodaju i distribuciju loživog ulja ekstra lakog (LUEL) u cijeloj Hrvatskoj, a u veleprodaji nudi i zeleni naftni koks i bitumen. Sustav grijanja na loživo ulje vrlo je učinkovito.

Lož ulje donosi određenu vrstu neovisnosti jer se sustav grijanja temelji na vlastitim zalihama.

Ina: od danas jeftinije gorivo, lož ulja nema

Dostava lož ulja ina

Narudžba) te Kupac dostavom Narudžbe. LOŽ ULJE EKSTRA LAKO zbog svoje je praktične i jednostavne uporabe još. Provjerite kretanje cijena dizela, benzina, autoplina i lož ulja na jednom mjestu!

Euro loživo ulje ekstra lako, Eurodizel BS plavi i UNP. Lož ulje zbog svoje je praktične i jednostavne uporabe još uvijek najrašireniji oblik goriva za grijanje u domaćinstvu. Sve cijene podijeljene su na benzin, dizel, autoplin i lož ulje, a poredak je od najjeftinijeg prema skupljem. Pročitajte komentare i saznajte informacije za INA INDUSTRIJA NAFTE D.

Opći uvjeti prodaje euro loživog ulja ekstra lakog i

Dostava lož ulja ina

Eurodizel do 3,6 posto koliko će pojeftiniti lož ulje, dok se cijene plavog dizela i motornih benzina neće mijenjati. Prema neslužbenim informacijama, noćas od. Kupcima nudimo besplatnu dostavu lož ulja. INA proizvodi visokokvalitetna benzinska i dizelska goriva u skladu s Uredbom o kvaliteti tekućih naftnih goriva. Dostavu vršimo po dogovorenim terminima, besplatno uz minimalnu količinu od 500 litara. Lož ulje koje dostavljamo preuzimamo kod INA -e kao i svi ostali. ZAGREB – Maloprodajne cijene motornih benzina na Ininim će benzinskim crpkama od danas (utorak) biti niže u prosjeku 1,6 do 1,8 posto, dok. Usred zime i sezone grijanja INA je u Komolcu ukinula prodaju lož ulja – požalila nam se jedna naša sugrađanka (podaci poznati uredništvu). CIJENE dizelskih goriva i loživog ulja od ponoći 4. Iako je INA snizila cijenu loživog ulja, njezine postaje u Zagrebu ne. INA – skladište lož – ulja u Gaženici.

Minimalne raspoložive količine lož ulja ekstra lakog isporučivat će se na. INA dostavu sljedećih podataka potrebitih za vođenje postupka:. Naša osnovna djelatnost je dostava naftnih derivata.

Bilo da se radi o Vašem kućnom grijanju, lokalu, ili privrednom objektu, naša misija je. PREDMET NABAVE: Nabava i dostava lož ulja ekstra lakog za potrebe.

Bez loživog ulja u kanistrima

Dostava lož ulja ina

Način isporuke: sukcesivna isporuka lož ulja. Predmet nabave: Nabava i dostava loživog ulja – ekstra lako (Euro LU EL). Nakon isporuke lož ulja naručiteljima vozač cisterne je prisvojio. INA -i napuni cisterna s ekstralakim loživim uljem po narudžbi. Cijene plavog dizela i loživog ulja niže su za 12,5 posto, odnosno 11 posto pa će se plavi dizel u iduća dva tjedna prodavati po 3,28 kuna, a loživo ulje po 3,65. Benzinska postaja, prodaja auto plina, prodaja lož ulja, distribucija goriva.

U slučaju probijanja unutarnje podnice doći će do prodora lož ulja u među prostor. Loživo ulje se dobavlja cjevovodom iz INA -Rafinerije nafte Rijeka u. INA: manje cijene dizela i lož – ulja. Važeće cijene goriva od utorka, 26. INA -e, Sektora rafinerije i marketinga, sektora komercijalnih poslova. Institucije po pitanju kriminala u dostavi lož ulja, u državi još nisu proradile. Zna netko do kakve je promjene došlo da se lož ulje od sada isključivo dostavlja.

Nikakve obavijesti nigdje nema, a INA i još par benzinskih su skroz zatvorile pumpe. Ne znam koliko se čeka dostava kad se naručuje, ali dosta često punim.