Dugoročni najam vozila mercedes

Povoljni uvjeti vrijede za poduzeća koja kupe Mercedes -Benzova vozila koja zatim koriste kao vozila za najam ( kratkoročni ili dugoročni najam ), uz mogućnost. VINTAX rent nudi kratkoročni i dugoročni najam vozila Mercedes -benz E-class. Poslovna ponuda je najam vozila u minimalnom trajanju od 30 dana. Moguće je iznajmiti Mercedes -Benzove uspješnice: A-klasu, GLA, CLA.

Mobility Solutions s cjelovitom uslugom u potpunosti je prilagođen vašim specifičnim potrebama i zahtjevima: dugoročni najam sa uključenim uslugama. Usluzi dugoročnog najma vozila umjesto klasičnog posjedovanja voznog.

Luksuzni najam automobila kazan

Dugoročni najam vozila mercedes

Hrvatskoj pojavili su se poslovni modeli dugoročnog najma u kojima. Mercedes vozila, kojem je zastupnik, njegova tvrtka Star Rent a. Uz usluge klasičnog rent-a-car najma vozila, najma luksuznih i kombi vozila, nudimo Vam i mogućnost dugoročnog najma vozila za tvrtke te fizičke osobe. BEZ BRIGE Dugoročni najam je ekonomično i jednostavno rješenje za korisnike i tvrtke koje žele koristiti vozila bez brige o održavanju. MERCEDES A KLASA 200 D AUTOMATIC. Možda Ferrari, Mercedes, Porsche ili BMW?

BMW 7 Series Najam vozila, Mercedes Benz C Klasa Najam vozila.

Luksuzni najam automobila moskva

Dugoročni najam vozila mercedes

Zamjenska vozila Emil Frey Auto Centra – Zvijezde na dohvat ruke. Model, Dnevni najam, Dugoročni najam. Iznajmite luksuzni auto Principe rent a car nudi vam izbor najboljih superautomobila kao što su Mercedes AMG, Porsche, Range Rover, Ferrari i drugi. Usluga dugoročnog najma vozila je definirana mjesečnim trajanjem najma i. Luxe Rent je specijalizirani rent a car za sportska i luksuzna vozila u Zagrebu i. Classe luksuzni rent a car – najam luksuznih i premium sportskih automobila – Opatija, Rijeka, Zagreb. Bilo da Vas interesira kratkoročni ili dugoročni najam vozila, zadovoljstvo nam je ponuditi novo vozilo vrhunske kvalitete te visokih sigurnosnih standarda! Rent a car Mercedes -B-Class-Automatic-AC Hrvatska.

Ako roditelji ministrice Žalac po završetku najma dobiju Mercedes u svoje. Fleksibilnost u poslovanju koju nudi dugoročni rent a car postaje broj jedan za većinu modernih kompanija. AMG rentacar nudi Vam najam luksuznih vozila za vjenčanja koja će početak Vašeg. Mega Rent nudi usluge najma vozila od najmanjih do vozila premium klase.

Uz kvalitetu i servisne standarde naših vozila, ponuda Mega Renta uključuje i povoljne dugoročne najmove vozila, dostave i. Posebne pogodnosti i uslovi za dugoročni najam vozila (car fleet service). U svom voznom parku kompanija ima vozila marke: Mercedes S class, Mercedes E. Polog za najam vozila iznosi 1. Uživajte u vožnji uz Sixt car rental.

Najam automobila mercedes e-class (2019

Dugoročni najam vozila mercedes

Banjoj Luci koji svojim klijentima nudi pouzdana i provjerena vozila za kratkoročni i dugoročni najam. U sklopu naše grupe nalazi se i HIT Auto koje nudi usluge prodaje vozila. ACTIVE Car Rental Vam nudi veliki izbor vozila za kratkoročni i dugoročni najam. Pronađite nas u svim većim gradovima: Zagreb. U slučaju dugoročnog najma vozilo se može vratiti i prije isteka. BMW serije 5, do luksuznih putničkih kombija kao što je Mercedes V-klase. Odaberite željeni model automobila, na željenom odredištu, po cijeni koju vam može jamčiti samo Hertz!

Elifaz rent a car tvrtka je specijalizirana za prijevoz putnika, iznajmljivanje vozila s vozačem, iznajmljivanje osobnih vozila te iznajmljivanje dostavnih i kombi. Kratkoročni i dugoročni najam vozila (osobnih ili kombi vozila).