Električna vozila poticaji

Za ilustraciju, hibridno vozilo godišnje emitira 1 tonu CO2, dok električna vozila uopće nemaju emisija niti zagađuju okoliš bukom. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) i ove će godine objaviti javne pozive za kupnju novih ekološki prihvatljivih vozila. Evo kako se prijaviti i kada treba. Poticaji su odlično rješenje dok se građani tek upoznavaju s novim tehnologijama. Električna vozila s poticajima su osjetno jeftinija od.

Građani i pravne osobe mogli su aplicirati za poticaj za za električno vozilo i vozilo na vodik u iznosu do 70.

Država časti s 44 milijuna kuna za kupnju

Električna vozila poticaji

Ključne riječi električni auti električni bicikli električna vozila subvencije. Natječaj u Narodnim novinama za sufinanciranje kupnje električnih vozila ( poticaj za električna vozila ) za građane bit će objavljen 3. Javni poziv za sufinanciranje izgradnje punionica za električne. Elektromotorni pogon takvih vozila naziva se i električnom vučom, pa se ona. Poticaji za ekološki prihvatljiva vozila za građane i tvrtke dodjeljuje Fond za. Iznos sufinanciranja bit će do 40% po pojedinom vozilu, a maksimalni iznosi poticaja ovisit će o kategoriji vozila. I ove godine poticaji za električna vozila, ali više ne za hibride i bicikle.

Otkrijte paletu Nissanovih 100% električnih vozila.

Kupnja energetski učinkovitih vozila pravnim osobama i

Električna vozila poticaji

Nissan Leaf ili e-NV200 već danas s uštedom do 110. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam POTICAJI ZA ELEKTRIČNA VOZILA. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu POTICAJI ZA ELEKTRIČNA. Za vozila će tvrtke i lokalne jedinice moći dobiti ukupno 22 milijuna. Za električna vozila L1-L7 kategorije osigurano je do 20.

Dokumentacija te procedura prijave će kao i prošlih godina biti jednostavna, a poticaji za kupnju električnog vozila će biti do 70. Provjerite aktualnu ponudu za novi Renault ZOE. Krenuo natječaj za poticaje za električna vozila. Ljudi satima čekali u redovima. JUTROS je u nepunih sat vremena prijemni ured Fonda za zaštitu okoliša i. Nagađalo se hoće li vlada davati poticaje za kupnju svih automobila. Nakon godinu dana vožnje u svom novom električnom ljubimcu Renato ima vrlo jasnu računicu.

JUTRA U REDU ZA POTICAJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA: Za kupnju. One omogućuju da cijena električnih vozila bude približna cijeni konvencionalnih automobila. Drugi poticaji uključuju manju cijenu vlasništva, primjerice manji.

Forum, Teme, Postovi, Zadnji post. Iz Fonda za zaštitu okoliša potvrđeno je kako će se 30.

Posebna ponuda za električna vozila

Električna vozila poticaji

Ukupno 853 prijave za poticaje za električna vozila. VOZIMO EKONOMIČNO – OSTVARITE DO 40% BESPOVRATNIH DRŽAVNIH POTICAJA ZA KUPNJU ELEKTRIČNOG ILI. Kada je jedan kupac električnog automobila u BiH htio registrirati svoje.

Redovi od ranog jutra: Hrvati navalili na poticaje za električna vozila. Nakon što je lani u samo nekoliko sati građanima dodijelio 12 milijuna kuna za električna vozila, koja osim osobnih automobila uključuju i. Novitet ove godine je smanjeni opseg prihvatljivih vozila za građane. FZOEU neće sufinancirati kupnju električnih bicikala privatnim osobama. Tu razliku državni poticaj samo malo smanjuje.

Primjerice, u prvih pet godina ne plaća porez na motorna vozila.