Elektromagnetska brava

Kako se elektromagnetska brava može postaviti s karticom na staklena, plastična, metalna i drvena vrata bez. AKTIVIRA SE ISTOSMJERNIM ILI IZMJENIČNIM NAPONOM 8-12V. Osor promet – prodaja i montaža protuprovalnih vrata i brava, održavanje zgrada u području bravarskih radova, električarskih, portafona i poštanskih ormarića.

Glavne karakteristike elektromagnetske brave su lakoća rukovanja, visok stupanj zaštite, relativno jednostavna instalacija i dugi vijek trajanja. Koje su finosti koje trebate znati za povezivanje elektromagnetske brave.

Elektronski magnetic lock factory

Elektromagnetska brava

Većina korisnika ima pitanje – kako se postavlja i radi elektromagnetska brava? Elektromagnetska brava se može montirati samo u gornjem dijelu vrata. Brave ovog tipa mogu se podijeliti na elektromehaničke i elektromagnetske. Jednostavna električna brava za opću upotrebu sa mehaničkom memorijom (MM ) i Mehaničkom deblokadom (MK). To je elektromagnetska brava, čiji kontrolni kontroler može raditi iz mreže ili baterija i držati metalna, plastična ili drvena vrata bilo koje težine. Upoznajte se s načelima njegovog djelovanja i koje su mogućnosti za kupnju tih.

Elektronska magnetska brava za pristup jednostrukim vratima za staklena vrata, drvena vrata, vrata.

Magnetska brava na ulaznim vratima: ugradnja

Elektromagnetska brava

Cijena elektromagnetskih bravica može biti deset puta veća nego inače. Sa stalnim prodiranjem tajvanskih proizvođača, postepeno će se povećavati udio elektromagnetskih brava proizvedenih u kontinentalnoj Kini. Pametna brava se treba moći otvarati pomoću PIN-a koji se upisuje preko tipkovnice, RFID. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Abloy EL560 Abloy EL560 je elektromagnetska brava upravljana pomoću kvake za drvena i metalna vrata. Brave koje kontroliraju kvake najbolje je koristit. Krug napajanja elektromagnetskom bravom i njegov dizajn nisu navedeni. Za uključivanje izvršnog uređaja ( elektromagnetska brava ) namijenjen je relej K1. Jantar dodatna oprema – brave niske potrošnje za sustave kontrole pristupa. Ovdje potražite profesionalne proizvođače elektromagnetskih brava u Kini.

Električne brave dijelimo po načinu rada, električnom naponu i potrošnji električne struje. Naša tvornica nudi prilagođene elektromagnetske brave i veleprodajnu uslugu. Brava mora biti konstruirana, izvedena i ugrađena tako da se cilindar brave kad je u blokiranom položaju ne može okrenuti momentom manjim od 2,45 Nm, i to. Visoko sigurnosne brave i Master key sistemi. ELEKTRONSKA KOMBINACIJSKA BRAVA 10.

Anviz AN-ACC280LZ dodatak za elektromagnetsku bravu Kompleti za montiranje.

Kupovina elektroničke brave

Elektromagnetska brava

Svaki tip je opremljen sa individualnim kodom za otvaranje brave. Superior soba pohvaliti sofisticirane tehnologije, uključujući 32-inčni LCD TV, elektromagnetska brava, sefovi i mini-bar s besplatnim pića. Ocjena: 4 – ‎353 glasa – ‎Raspon cijena: 31.

Dakle, elektromagnetske brave na vratima tipa smicanja imaju mali sidro ugrađeno u. Kljuc se može izvaditi iz elektromagnetske brave i odnijeti. Kada se na skretnici otkljuca Robel brava klipom se oslobodi kontrolna poluga, pa se skretnica može. Primjena: 24KV KYN28A (GZS1) Unutarnja HV rasklopna postrojenja i prekidači 2. Ova elektromagnetska brava može pretrpjeti udarnu silu od 4,000. Questi detonatori richiedono una pressione di 35 chilogrammo forza.

Da li je neko na ulazna vrata na privatnoj kući stavljao tako nešto? Na prvom smo katu i baš mi je koma juriti. Fiat familiji (od Grande Punta do novog Brava ), dok nude nova poglavlja.

Najprije provjerite elektromagnetski ventil.