Elektrotehničar srednja škola

Sa svakim učenikom i roditeljem će se dogovoriti najbrži i najsigurniji način preuzimanja potvrde. Europska unija prepoznala kao kvalitetnu školu s nizom raznih projekata. Za obavljanje poslova elektrotehničara, potrebno je. Srednja škola za elektrotehničara predstavlja program školovanja 4. Može raditi u pripremi razvojne tehnološke i.

Srednja škola mate blažine: najviše zanimanja za

Elektrotehničar srednja škola

Konkurs za upis učenika u prve razrede srednjih škola. ELEKTROTEHNIČAR ENERGETIKE Ovaj obrazovni profil je IV stepena. Energetika je oblast elektrotehnike koja postaje sve aktuelnija svetska tema.

Web elektrotehničke i prometne škole u Osijeku. U ponudi je vanredna nastava, kao i programi dokvalifikacije i prekvalifikacije za bilo koji obrazovni profil u okviru srednje elektrotehničke škole po najboljim. Elektrotehnička škola iz Tuzle je danas posjetila Memo. Zgrada Škole je izgrađena sredstvima Rudnika mrkog uglja „Breza” za potrebe odgoja i.

O nama – mješovita srednja škola "mehmedalija mak dizdar

Elektrotehničar srednja škola

Najveći izbor knjiga i udžbenika – internet trgovina Školske knjiga d. UPUTSTVA ZA ON LINE ŠKOLU RASPORED ČASOVA OD. Tesla“ najtraženija srednja škola u Nišavskom okrugu. Vrsta i tip programa: Strukovni program četverogodišnjeg trajanja obrazovanja. Mi smo tehnička i stručna škola orijentisana ka tržištu i daljem usavršavanju. Obrazovni sektor: elektrotehnika. U Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu iskazan je veliki interes učenika. Upravna škola Zagreb – upravni referent i poslovni tajnik.

Mješovita elektrotehnička i drvoprerađivačka škola u Bihaću. Bodovi za upis, smjerovi, osnovne informacije o upisu i školi, način bodovanja, dokumenta za upis. Elitna IT srednja škola u Novom Sadu koja garantuje sigurnu budućnost.

Dobro došli u prvu privatnu srednju stručnu školu u Srbiji. Konjic prodavač mašinbravar automehaničar konobar. Vanredno školovanje u srednjoj elektrotehničkoj.

Srednja elektrotehnička škola nudi mogućnost upisa na vanredno školovanje, prekvalifikaciju i dokvalifikaciju.

Elektrotehnička škola „mihajlo pupin”

Elektrotehničar srednja škola

Tehničar za električne strojeve s. RAZRED TEHNIČKA ŠKOLA RUĐERA BOŠKOVIĆA arrow-icon-down PROGRAMI. Za upise ove školske godine propisana. Dopis Za Direktore OŠ i SŠ by ETS on. Maturanti naše škole posetili su štandove srednjih škola i visokoškolskih. SC Ljubisa Mladenovic, Banja Luka, je privatna srednja skola, koju čine medicinska skola, elektrotehnička skola i ekonomska skola. U školi se obrazuju učenici za sljedeća stručna zvanja i zanimanja:.

Svake godine upisuju se po dva razreda, pri čemu učenici na upisu ostvaruju od 90. Vaso Aligrudić smjer računari u podgorici. Teacher: Vladimir Borbaš, Sandra Bošnjak, Siniša Grahonja, Dubravka Ištvanfi, Marina Ivoš, Jelena.