Elektrotehničar

Elektrotehničar obavlja poslove tehničkog projektiranja, proizvodnje i kontrole. Može raditi u pripremi razvojne tehnološke i. Vrsta i tip programa: Strukovni program četverogodišnjeg trajanja obrazovanja. Obrazovni sektor: elektrotehnika.

Obavlja poslove tehničkog projektiranja, proizvodnje i kontrole različitih elektrotehničkih proizvoda. Pronađite ili ponudite posao, kreirajte životopis ili pronađite pravog zaposlenika za otvoreno radno mjesto.

Meaning of elektrotehničar in croatian english dictionary

Elektrotehničar

Za upis u program prekvalifikacije za zanimanje elektrotehničar polaznik mora. Učitao korisnik Ratko Jakopec Hitno! Srednja škola za elektrotehničara predstavlja program školovanja 4. Prosječna Hrvatska neto plaća je.

Program elektrotehničara općeg tipa više je usmjeren na pripremanje za daljnje. Smer elektrotehničar energetike – Sve vezano za zanimanje elektrotehničar energetike. Pogledajte srednje škole u kojima se nalazi ovaj smer, informacije o.

Plata elektrotehničar, republika srbija

Elektrotehničar

Pored toga što će svaki učenik po završetku četvorogodišnjeg školovanja za obrazovni profil elektrotehničar za elektroniku na vozilima moći, gotovo odmah po. Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima.

Njemačko hrvatski prijevod i rečenice » croDict. Prekvalifikacija za elektrotehničara predstavlja program školovanja 4. Sve usluge u vezi elektrike i elektronike. Vršimo dokvalifikaciju i prekvalifikaciju, kao i pohađanje vanredne nastave za sticanje zvanja elektrotehničar elektronike četvrtog stepena po najpovoljnijim.

Ova pozicija je na rangu plata na. Zastupljenost žena na položaju. Kliknite i pročitajte sve objavljene članke! Uključite se u raspravu na temu elektrotehničar.

Kroatisch-Deutsch Wörterbuch von LANGENSCHEIDT – mit Beispielen, Synonymen und Aussprache. Web elektrotehničke i prometne škole u Osijeku. Onaj koji se bavi elektrotehnikom, koji se posvetio elektrotehnici. Naziv obrazovnog profila: elektrotehničar računara.

Broj učenika koji se upisuje: 30. ELEKTROTEHNIČKA ŠKOLA ZA ENERGETIKU SARAJEVO.

Hitno! posao: elektrotehničar

Elektrotehničar

Ovaj tjedan s nama su bili budući elektrotehničari iz 4. ET razreda Tehničke škole Čakovec. Nastavni planovi i programi su. Srednju tehničku školu „Hasib Hadžović“ 8 učenika za zvanje elektrotehničar. Zainteresovani kandidati svoj CV mogu poslati putem.

Ako imaš dobra IT znanja, želiš steći ili nadograditi svoje iskustvo u segmentu tehničke zaštite. Smještaj i prijevoz organizirani. Prekvalificirajte se za elektrotehničara ili elektromontera, za ova vrlo tražena zanimanja. Za detalje posjetite našu web stranicu. Na programe prekvalifikacije za. Place of work: Zagreb – Jankomir.

ODGOVORNOSTI: Priprema materijala i dijelova za namatanje namota transformatora.