Elektrotehnička škola smjerovi

Obavlja poslove tehničkog projektiranja, proizvodnje i kontrole različitih elektrotehničkih proizvoda. Može raditi u pripremi razvojne tehnološke i. Zanimanje tehničar za računalstvo obuhvaća praktična znanja i vještine potrebne za obavljanje poslova iz područja ljudskih djelatnosti. Radi na poslovima primjene računalnih tehnika i programiranja električnih strojeva, projektiranja. Europska unija prepoznala kao kvalitetnu školu s nizom raznih projekata.

JU Srednja elektrotehnička škola.

Srednja mješovita elektrotehnička škola u

Elektrotehnička škola smjerovi

Powered by Emir Veledar i Seldin Puce (TeraWatt). Mješovita srednja elektrotehnička škola u Tuzli. Bodovi za upis, smjerovi, osnovne informacije o upisu i školi, način bodovanja, dokumenta za upis. Vaso Aligrudić smjer računari u podgorici.

Osmaši poludjeli za smjerom tehničar za računalstvo – pet je prijavljenih na. Upravna škola Zagreb – upravni referent i poslovni tajnik. Informacije vezane uz našu školu i mogućnostima obrazovanja u našoj školi.

Tako su se učenici elektrotehničkog programa mogli upoznati s dijelom vježbi iz.

Srednja tehnička škola „hasib hadžović“

Elektrotehnička škola smjerovi

Srednja škola za tehnička i strukovna zanimanja te obrazovanje odraslih. Smjerovi (vrsta programa, broj mjesta za upis):. Objavljen je natječaj za upis učenika u 1. Trenutno pohađa elektrotehničku školu u šest različitih smjerova. Električar (po PHARE-VET programu). SC Ljubisa Mladenovic, Banja Luka, je privatna srednja skola, koju čine medicinska skola, elektrotehnička skola i ekonomska skola.

ELEKTROTEHNIČKA ŠKOLA ZA ENERGETIKU SARAJEVO. Za upis u JU Tehničku školu Brčko planirano je 14 odjeljenja ove. Tehnička škola danas ima odobrenje za izobrazbu učenika za slijedeća zanimanja: 1. Tehničar elektroenergetike – elektrotehničar. Nasa skola je jedna od najstarijih tehnickih skola na prostoru Balkana. Istrazi smjerove i otkrij koji je najbolji za tebe.

Obrtnička i tehnička škola Dubrovnik. RAZRED TEHNIČKA ŠKOLA RUĐERA BOŠKOVIĆA arrow-icon-down PROGRAMI. SREDNJA ŠKOLA ZA SAOBRAĆAJ I KOMUNIKACIJE – SARAJEVO.

Mašinska tehnička škola, Mašinski tehničar. Poljoprivredna tehnička škola, Poljoprivredni tehničar – opći smjer.

Broj bodova potrebnih za upis

Elektrotehnička škola smjerovi

TK,učenici tehničkih i umjetničkih škola će polagati samo internu maturu (koja se polaže u školama ). Naime, Srednja ekonomska škola, Sarajevo je jedina škola u kojoj već treću godinu učenici bankarskog smjera pohađaju nastavu po dualnom obrazovnom. Medicinska škola primiće 280 novih đaka na smjerovima zdravstveni. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu Semberske novine organizovale su školu novinarstva u saradnji sa srednjim školama u regiji.

Prenosimo radove učenika Tehničke škole nastale u toku škole.