Golf 2 bijeli dim

Prijatelj mi ima golfa 2 obicnog dizela. Auto je vec 10 godina kod njega i izvrsno vuce, ulje skoro da ne trosi. Problem je u poslednje vrijeme.

Krenem veceras kuci kad blizu kuce vidim kazaljka od temperature se zakucala do kraja i pocne mi blinkat lampica od temp. Golf 2 bijeli dim izmedju volana i instrument table 21.

Pet opasnih znakova na autu koje ne smijete zanemariti!

Golf 2 bijeli dim

Također maloprije stao sa strane ceste i stajao 2 -3 minute. TDI 90 ks, i u zadnjih mijesec dana mi se poceo pojvaljivati bijeli dim iz auspuha kad je motor hladan, bas previse. Ukoliko vidite beli dim ne mora da znači ništa opasno, jer može da predstavlja običnu kondenzaciju unutar izduvnog.

Beli dim znači da motor šalje vodu kroz izduvni sistem. Ulje pregledano,ne trosi ulja,rashladne vode za sad ne vidim da trosi,zupcasti i distribucija mijenjani prije 2 godine tj. VW GOLF III 1,9 TDI -ZADIMI SIVKASTO- BIJELI DIM.

Kada se iz auspuha prilikom paljenja pojavi obilni beli dim, može da bude i obična kondenzacija, ali ako je taj dim redovna pojava, onda može.

Beličasti dim najavljuje „generalku”

Golf 2 bijeli dim

Takvi automobili iz auspuha obično izbacuju plavičasti dim, koji je siguran znak. KM po jednom ventilu) dok je najveći trošak cijena rada. Kada se ŽESTOKO zaturnira u leru NE IZBACUJE nikakav crni, bijeli ili. Kod tog prvog paljenja baci bijeli dim ( podosta ) koji smrdi ( po dizelu ili ulju brijem ) i onda.

Ruka može biti blizu auspuha, kada bijeli dim obrano Hander kapljice vode pokazuju da cilindar nije unesena. Golf V dimi kad se da gas do kraja. I u ovom slučaju možete nastaviti dolijevati antifriz u sustav za rashlađivanje, ali je. Bijeli dim – vodena para ili antifriz se miješa s gorivom. Samo baci bijeli dim kad je motor hladan,tj. Ako ti je majstor mjenjao diznu,provjeri jeli nastelana,zna zbog toga izbacivati bijeli dim. Bolji i skuplji od Golfa – Audi A3 Sportback – testirao Juraj Šebalj – Duration: 8:02. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 27. Beo ( beli ) dim iz auspuha pri ubrzanju. Inače je servis rađen pre 10-tak dana, a cela stvar se manifestuje od zamene kaiša od pre 2 dana. Gust bijeli dim koji izlazi iz auspuha dok je motor hladan, je još jedan znak da grijači ne funkcionišu.

Pošto smješa ne sagorijeva u potpunosti.

Sanski buvljak public group

Golf 2 bijeli dim

Motor suh ne trosi ulje ne izbacuje crni ni bijeli dim. Ovaj problem se svodi na sagorevanje motornog ulja i. ARCHIVED) Golf 2 Dizel Registrovan. Nov set kvacila uradjen prije 2 mjeseca.

Le migliori offerte per Stražnja svjetla za VW POLO 09-crveni bijeli dim GTI LTVW35EU XINO IT sono su eBay. Beličasti dim najavljuje generalku” Kad automobil počne da troši više benzina i ulja ili kada znatno gubi snagu kada čujete da nešto u motoru. Mehanički kvarovi Bosch pumpe prepoznaju se prilikom.

Trebalo mu je malo vise da upali i kada upali, dok se ne zagreje isto baca beli dim.