Golf 3 izbacuje vodu na bocu

Otvorili smo haubu i vidjeli da antifriz curi iz boce za vodu. Mislio sam da je motor opet propuho jer je prije 2- 3 god. Kod tebe bas dobro vodu izbacuje.

TDI, 110ks ASV, problem s gubitkom antifriza. Izbacivanje vode iz ekspanzivnog suda – boce – CBC Auto. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 16.

Kada je vreme za zamenu pumpe za vodu?

Golf 3 izbacuje vodu na bocu

Passat 3 izbacuje vodu iz rezervne boce – CBC Auto Forum 4. U pitanju je golf 1 cabriolet 1. Voda Preliva iz prelivne posude 4. Kada sam parkirao auto, i otvorio bocu sa rashladnom tečnošću,unutra. ANTIFRIZA I ULJA Datum objave: 08. Cep da je Lancia ugledniji i veci auto ( Prisma vs Golf ), ali je cinjenica unatoc.

Da se ispravim i editujem antifriz curi na boci negdje 100% mozda na ventilu jer.

Dize temperaturu, izbacuje vodu na hladnjak

Golf 3 izbacuje vodu na bocu

Npr kad krecem sa semafora malo brzo dizem na nekih 2. Prodajem golf 2 na motoru otiso diftung glave izbacuje vodu na bocu i ko zna sta je jos uz to. Dize temperaturu, izbacuje vodu na hladnjak. Prva 2- 3 dana sve je bilo u redu, nakon toga sam otisao kod majstora da mi promeni ono za. Hladnjak tečnosti je oštećen tako da pusta tečnost samo kada je. Moj problem je sto mi auto vec nekih mjesec dana negdje gubi vodu bio sam kod nekih nazovimo ih majstori ali nista. Da li sipaš g12 ili bilo šta drugo, ili čistu vodu česmovaču – nema nikakve veze sa ovim problemom 4. U kom je polozaju skazaljka na satu za temperaturu,kada izbacuje vodu? Kada je vreme za zamenu pumpe za vodu? Motor prilikom svog rada oslobađa veliku količinu toplotne energije.

Da bi zadržao normalnu radnu temperaturu, potrebna je rashladna tečnost. To što ti izbaci vodu u takvim okolnostima ne mora ništa da znači. A pritisak u boci treba da bude ali do neke granice.

Običan voda izaziva akumulaciju kamenca u hladnjaku, a kamenac može kasnije praviti probleme sa pregrevanjem. Voda oko bloka motora moze da ode i preko 120 stepeni a da pri tome ne. Trebao bi malo bolje da opišes jel pomesao vodu i ulje jel nabija pritisak tj ima li, mehirica u boci.

Upomoć, gdje je nestala rashladna tekućina?

Golf 3 izbacuje vodu na bocu

Skini cep, upali auto i ostavi ga da tako radi, trebalo bi da izbaci vazduh. Hladnjak se sastoji od: komore za vodu koja dolazi iz motora, otvora za. This feature is not available right now. Ja bih probao da otvorim cep i pustim da izadje vazduh (nema veze i ako malo izcuri). Ako izbacuje vodu na odušak, radi se o pritsku u sistemu.

Imam golf 1, a nemogu da utvrdim zašto nemam rikverc svjetlo. Ohladite pumpu vodom iz boce i vidite postignuti efekat.