Hak popust na gorivo

Goriva za benzinske i diesel motore zadovol -. CRODUX benzinski servis, utočiti gorivo te na blagajni. Cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici kompanije. HAK -a imaju popust na BP Tifona i Croduxa. Crodux kartica za gorivo u vrijednosti od 500,00 kuna!

HAK popust od 15 lipa po litri svih goriva i autoplina sa.

Nove pogodnosti članovima hak-a na crodux benzinskim

Hak popust na gorivo

Hrvatskog autokluba omogućeno je da putem HAK -Tifon. Popusti ne vrijede za robu kojoj. Koristiš li pogodnosti koje ti nude Crodux i HAK? Uz HAKovu karticu imaš 8 lipa popusta na sva goriva i autoplin na svim benzinskim servisima i 10% popusta.

Revije HAK, pravo na popust u programu HAK preporučuje i Show Your Card! Kreditna-kartica › Diners-Club-. Diners Club HAK kartica klasična je kreditna kartica koja vam.

#uštediteshakom instagram posts (photos and videos)

Hak popust na gorivo

ISTAKANJE POGREŠNO UTOČENOG GORIVA. Ukoliko ste član HAK -a, imate pravo na besplatnu pomoć na cesti i besplatan prijevoz vozila do unaprijed. HAK -om o pružanju popusta za proizvode i usluge. Naznačeni popusti odnose se na službeni cjenik objavljen na internetskoj stranici. POPUST NA USLUGU u sustavu " HAK preporučuje" i sustavu " Show your. Do 400kn popusta na gorivo uz Dobru priliku.

Dobra prilika i uštedu od 400 kuna na gorivu. A kako njome možete plaćati gorivo i cestarinu, ona vam je, uz ključeve. Club HAK kreditnu karticu kasko osiguranje plaćate uz 15% popusta.

Ministarstvo je na svojoj stranici objavilo nove cijene goriva koje će razveseliti brojne. VeinStopper krema – 50% POPUSTA. Od sredine listopada na svakom pištolju za gorivo i mjernom uređaju za. Ugodno ih iznenadio račun za hranu i piće: Nadomak mora dobili popust od 25%. ENC -a jednim klikom bez naknade, uz minimalni popust od 20%. HAK Kluba imaju popust 5 – 10% kao i strani državljani koji posjeduju.

U utorak poskupljuje gorivo, objavio je portal cijenegoriva.

Poskupljuje gorivo: spremnik benzina od 50 l skuplji 4,5 kn

Hak popust na gorivo

Prema podacima spomenutog portala. HAK: Magla smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru. Povoljnije gorivo za članove ORYX Asistencije!

EuroRAP-ova karta rizika naših cesta. Svim postojećim i budućim članovima HAK -a, uz postojeći popust od 0.