Hak siget zamjena guma

Gume su jedan od najvažnijih dijelova vozila, a kako posreduju između automobila i ceste presudne su za sigurnost. Rezervacija termina zamjene guma. Ne želite se gužvati i čekati u redu?

Hrvatski autoklub ( HAK ) nacionalna je udruga vozača i vlasnika vozila. Mislim da bolje preporuke nema!

Uskoro morate mijenjati gume, evo kako to možete napraviti

Hak siget zamjena guma

Ocjena: 4,7 – ‎16 glasova Zimske gume u zadnji čas: Evo koliki su troškovi, ali i kazne. Naime, članovi HAK-a, ovisno o modelu članstva, imaju pravo na jednu ili dvije besplatne zamjene guma. Montaža guma ili geometrija kotača? Za ostale vozače grada Zagreba nudimo uslugu zamjene guma po akcijskoj. U ljetnim mjesecima, sa zimskim gumama na vozilu, put kočenja mogao bi se znatno produžiti. Za članove Autokluba Maksimir i HAK -a je zamjena guma.

Nedavno sam prek HAK -a obavio zamjenu guma i pritom su mi oba praga na autu.

Kontrolni pregledi i zamjena guma

Hak siget zamjena guma

AUTO KLUB KONČAR – novosti, akcije, popusti. Besplatna zamjena guma za članove HAK-a u Auto moto. Za zamjenu guma kod nas se treba naručiti mjesec, mjesec i pol unaprijed – rekli su u Autoklubu Siget. AK Siget nudili još neke besplatne preglede i. UŠTEDITE S HAK-om u Hrvatskoj i inozemstvu. Popust na usluge servisa, 10% na sve usluge (montaža, demontaža i balansiranje guma, izmjena ulja u motoru).

BESPLATNA ZAMJENA GUMA ZA ČLANOVE HAK-a – Auto-klub Koprivnica. Zamijenite zimske gume ljetnima i ostvarite značajne popuste kod kupnje. Zamjena guma i geometrija kotača u Autoservisu Rubor! Također vršimo i popravke vjetrobranskih stakala od udaraca kamenja te zamjenu istih. Cijena popravka vjetrobranskog stakla već od 150 kn.

Kada je potrebno staviti ljetne gume na automobil. Uštedite s HAK -om – novosti i akcije – AK Rijeka – Autoklub. Zamjenu zimskih guma ljetnima potrebno je obaviti što prije zbog sigurnosti.

HAK ) ne znaju da mogu gume zamijeniti besplatno. Pogodnost besplatne dostave guma naslanja se na postojeću pogodnost besplatne zamjene guma koju članovi HAK -a koriste ovisno o.

Rezervacija termina zamjene guma

Hak siget zamjena guma

U našem servisu možete obaviti: automehaničarske, autoelektričarske, autolimarske, autolakirerske usluge te simetriju kotača, punjenje klima, zamjena guma. Zamjene guma i balansiranje kotača, provjere ispravnosti rada motora. Auto klub Končar je temeljni autoklub u sastavu Hrvatskog autokluba ( HAK -a).