Hatchback prijevod

Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Ne vidim zasto biste trebali objedinjeni naziv za troja i petora. Najpribližniji prijevod za hatchback je “odsječen stražnji kraj”, po čemu je i prepoznatljiv.

Zadnja sjedišta kod hatchbackova mogu. Besplatni online prijevod 42 jezika, sa hrvatskog na engleski, njemački, talijanski francuski i mnoge druge jezike.

Vodič za osnovne tipove karoserija

Hatchback prijevod

A to pak u prijevodu znači da se jadan vozač tijekom prolaska kroz automatsku auto-praonicu neće morati brinuti hoće. Raspored ploče s osiguračima u ploči s instrumentima – hatchback. Dolazi u varijanti“ hatchback “ sa… Od sigurnosnih značajki Alfa je opremljena sa prednjih i bočnim zračnim… Stvorena kako bi pružila duh. Mazdin bestseler oplemenjuje nova generacija SkyActiv tehnologije i KODO dizajn, što u prijevodu znači „duša pokreta“. But now that smoker is fishtailing, almost hit a hatchback in the next lane. Odgovori(1) Prijevod s jezika: francuski Show Original Vidi prijevod. Pokušat ćemo doznati koje su značajke limuzina i hatchback.

Glavna ideja već je u nazivu: u prijevodu s engleskog sedan stolica znači.

Novi hyundai spreman za osvajanje europskog tržišta

Hatchback prijevod

OEM je skraćenica od „ Original Equipment Manufacturer“ ili u prijevodu OEM se odnosi na originalne. U prijevodu to znači vrlo dug popis serijske opreme – prednji i bočni zračni. Numerosos exemplos de traduções classificadas por campo de atividade de “ hatchback ” – Dicionário inglês-português e assistente de tradução inteligente. Otprilike prijevod: "Otvor-straga auto stil je označen po svijetu na autima raspona veličine od supermini (subcompact, npr. R5) preko malih. Safety Gate: Sustav brzog uzbunjivanja za opasne. Ovo je strojni prijevod, Europska komisija ne prihvaća nikakvu pravnu ili drugu odgovornost u. Hatchback – Cochise – Terjemahan bahasa indonesia. Corolla (doduše samo u hatchback i karavanskoj verziji) bila. Kako se crossover razlikuje od hatchbacka: opis i razlika.

SUV od crossover, i karavan od hatchback, pa čak i više da se razlikuju crossover od hatchback. Very nice modern apartments, down a rough road, but no problems for a little hatchback car, and close to Himare beach (5 mins by car). The end of the road is gravel, but we had no problem with our car (medium size hatchback ). Fotografije visoke rezolucije, bez zaštite autorskih prava dostupne su za potrebe. U to vreme ljudi nisu razmišljali šta znače reči „ hatchback “ i „sedan“. Prvi dan put iz kampa Naankuse vodio nas je u planinske predjele sve do kampa Namibgrens, što u prijevodu znači "granica pustinje Namib".

Riječ Volkswagen u prijevodu znači narodni auto. Najviše Golfova proizvedeno je u " hatchback " izvedbi, a od ostalih izvedbi na tržištu je bio i kabriolet koji se.

Hatchback na hrvatskom jeziku

Hatchback prijevod

Skyactiv-X i arhitekturu vozila Skyactiv. Za ovo boldano mislim da stvarno ne treba prijevod jer dosta riječi ima i. The hot hatch marks the revival of the Gordini name and give the Twingo a. Model Laguna od autobaz rov aj s kromn ch predajcov 0.