Hatchback znacenje

Hatchback ili limuzina s zakošenim zadnjim vratima je osobni automobil niske ili niže srednje (kompaktne) klase s troja ili petera vrata, čiji je prtljažnik smješten. Hatchback je osobni automobil niske ili niže srednje (kompaktne) klase s trima ili petorim vratima, čiji je prtljažnik smješten unutar putničke kabine iza stražnjih. Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima.

Nakon godina i godina voženja i vožnje, došla sam do jednostavnog zaključka zašto su hatchback modeli najbolji automobili za žene. To mora nužno biti velika, prostrana i naočit.

"premium" auto koncepta koji redefinira značenje

Hatchback znacenje

U to vrijeme ljudi nisu odražava značenje riječi " hatchback " i "sedan". Razlika u vremenu jednostavno ne postoji. Na pretrpanom auto tržištu, postoji 10 osnovnih tipova vozila.

Ovdje možete pronaći 2 značenja riječi hatch Također, možete i sami dodati definiciju riječi hatch. Recnik i prevod teksta izmedju engleskog, francuskog, nemackog i srpskog jezika. Utemeljena na revolucionarnoj platformi Toyota New Global Architecture (TNGA), Corolla Hatchback.

Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 27. Prvi serijski hibrid je toj tehnologiji dao sasvim novo značenje.

Izabran ekološki automobil godine u srbiji foto

Hatchback znacenje

Sada je vrijeme za novo poglavlje. Prius objedinjuje inteligentnu konstrukciju i tehnologiju kako bi. Ovaj model je toj tehnologiji dao je sasvim novo značenje i postao.

Hybrid osvojila je zvanje "Eko Auto godine. Značenje – NESTALOM BRATU U ČAST! Svaki od njih ima svoje značenje, a evo koji. Citroen C4 FEEL BlueHDi 100 BVM 73 kW, 5 vrata, hatchback. Trideset STARIH srpskih IMENA, a imaju fenomenalno ZNAČENJE! Mi smo na testu imali Toyotu Corollu Hatchback 1. Potpuno Nova Mazda3 Hatchback. VISION COUPE ima četvera vrata i kao takav daje novo značenje dobu elegantnog užitka u vožnji i otvara put uzbudljivom. Ali, ne brinite, vi i dalje imate punu kontrolu. Istražite sigurnosne funkcije.

SEAT Leon hatchback – 22,800 EUR. Kako da namestim mp3 muziku u Renault megane? Originalno je lansiran kao hatchback sa troje vrata. Postavljen je bio na novu PQ35 paltformu, sa redizajniranim i prostranijim enterijerom, novim motorima, FSI i.

Otkrivamo sve prednosti i mane hečbek i sedan modela

Hatchback znacenje

Izgled hatchback -a na čeličnim diskovima:. Postoji još jedno značenje riječi. Dolazi u varijanti“ hatchback “ sa… Od sigurnosnih značajki Alfa je opremljena sa prednjih i bočnim zračnim… Stvorena kako bi pružila duh.

Hatchback kao termin izveden iz engleskog "grotla" (" hatch ") i "back".