Ina antifriz crveni

Tekućine za rashladne sustave vozila. Druga auto oprema iz kategorije. L – 26,15 kn sva pakiranja na sklad. A šta ti piše na boci INA koji antifriz? Jel mislim da su kod INE boj malo.

Pogledajte našu kompletnu ponudu antifriza u svim pakiranjima.

Kako da odaberete antifriz?

Ina antifriz crveni

Detaljnije informacije pogledajte klikom na proizvod. Najniža temperatura kod svih tipova. Car inside › Tehnicke rasprave forum.

Antifriz – Tehnicke rasprave – CROTUNED forum forum. Jel se smiju mjesati (tj. nadolijevati plavi u crveni i obrnuto) i koje su. Međutim, antifriz je davno prestao biti samo sredstvo koje se miješalo sa vodom te tako sprečavalo smrzavanje.

Zanima me koja je razlika točno između zelenog i crvenog antifriza? ANTIFRIZ G12 LONG LIFE AKCIJA LITAR 4.

Ina antifriz bs 40 (g12, razrj

Ina antifriz crveni

SALJEMO BRZOM POSTOM 9KM POSTARINA NA PAKET DO 20 KG. Dok su se ranije kao antifriz upotrebljavale uglavnom smjese alkohola i vode, ili vodene otopine. Etilen glikol, poznati zeleni antifriz, se u motornim vozilima. Crveni i rozi su specijalno izrađeni za motore sa aluminijumskim blokom i oba. Odobren je od strane Volkswagen i Audia te ima. Mislis na INA -in crveni g12 (ako postoji). Nema problema al moje misljenje da taj antifriz (kao i svi ti tamniji) s vremenom jos vise potamne i. Pevex Webshop – web trgovina prvog hrvatskog trgovačkog lanca! Napomena: cijena je iskazana u neto iznosu. Upravo je zaštita od korozije.

VW predstavila je specifikaciju G13 za antifriz i rashladno sredstvo. Ja sam uezo Ina -in imao ga i prije neg kaj je motor prolupao koristim ga u Puntu duže vremena i. Crveni popis i crvene knjige ugroÊenih vrsta predstavljaju jedan od temeljnih. Odlikuje se izvanrednom zaštitom.

Nećete vjerovati, ali INA ima odličan antifriz. Možda je u pitanju bio samo udio vode u crvenom antifrizu. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 6. INA -in recimo plavi i nanovo napravi mješavinu.

Antifriz g13 protiv zamrzavanja, 1l

Ina antifriz crveni

Crveni nikako miješati sa ničim drugim. INA antifriz na prvoj bengi je sasvim u redu. Crveni je za alu i pogodan je za piaggio agregate.