Ina antifriz zeleni

Tekućine za rashladne sustave vozila. L – 26,15 kn sva pakiranja na sklad. Pogledajte našu kompletnu ponudu antifriza u svim pakiranjima.

Detaljnije informacije pogledajte klikom na proizvod. Kadili na kantici ne piše G48 već G11.

Antifriz crveni, plavi, zeleni

Ina antifriz zeleni

A već ubacili 10 litrenki u prtljažnik. Pa vadili van, dok ne razrješim dilemu. Dočekajte zimu spremni: INA antifriz po akcijskim cijenama Pravi je trenutak za. ZELENI APARTMAN U NOVALJI U Novalji na otoku Pagu smješteni su. Tražio crveni na INA -i, jer je crveni u autu, i dobio taj "rozi".

Pilot Antifreeze zeleni G11, 1 l, 100%, 6 KM. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 19.

Ne štedite na antifrizu – sipanjem vode u hladnjak

Ina antifriz zeleni

Etilen glikol, poznati zeleni antifriz, se u motornim vozilima upotrebljavao još od prije Drugog svjetskog rata. Dok je on jedini bio u upotrebi. INA Antifriz AL 40 G11, 1 l, 40%, 5 KM.

Ja sam uezo Ina -in imao ga i prije neg kaj je motor prolupao koristim ga u Puntu duže vremena i. Sadrži inhibitore protiv korozije za sve vrste materijala (uključujući i aluminij). Pevex Webshop – web trgovina prvog hrvatskog trgovačkog lanca! ANTIFRIZ G12 LONG LIFE AKCIJA LITAR 4. SALJEMO BRZOM POSTOM 9KM POSTARINA NA PAKET DO 20 KG. Antifriz G3 je koncentrat koji se miješa s vodom u različitim omjerima za određenu zaštitu od smrzavanja. Odobren je od strane Volkswagen i Audia te ima. Trenutno nema proizvoda u košarici.

Isperi šlaufom mašinu, kiler, ocijedi, nalij zeleni antifriz, prati boju i. KLE-u već treću sezonu vozi INA antifriz i nema brige. Ti antifrizi su obično svetlo fluorescentno zeleni, a ima ih i drugh boja. Stavi INA antifriz i nemas beda.

Pitanje u vezi antifriza:molim pomoć

Ina antifriz zeleni

Nista se negativno nemoze desiti stavis li inin antifriz. Plavi i zeleni su mi isti, a žuti da budem iskren, nisam nikada vidio. Senzor tlaka ispušnih plinova -33%.

I plavi ide ja msm koliko sam citao na gus cilindre a na alu ide zeleni valjda. Ja sam na nrgu imao INA antifriz, plavo zelene boje. Mislis na INA -in crveni g12 (ako postoji).

Ja koristim u golfu 4 godinama zeleni inin antifriz, sve ok, nema nikakvih "nus" pojava i posljedica.