Instalater grijanja i klimatizacije škola

Instalater grijanja i klimatizacije JMO ili C program. Srednja škola za instalatera grijanja i klimatizacije predstavlja program školovanja 3. Informacije vezane uz našu školu i mogućnostima obrazovanja u našoj školi. Za upis u srednjoškolski obrazovni program instalatera grijanja i klimatizacije, potrebno je imati završenu osnovnu školu i liječničku svjedodžbu specijalista.

Trogodišnje zanimanje koje objedinjuje tri instalaterska zanimanja: instalater grijanja i klimatizacije, vodoinstalater i plinoinstalater, što će omogućiti učeniku širi.

Smjer vodoinstalater, plinoinstalater, instalater grijanja i

Instalater grijanja i klimatizacije škola

U ovom videu Vam predstavljamo zanimanje instalater grijanja i klimatizacije iz Obrtničke škole. Postavlja, nadzire, održava i popravlja toplinske. Ukupno Glazbena škola Ferdo Livadić, Samobor, 6. Danas su počeli upisi u srednje škole.

Najveći izbor knjiga i udžbenika – internet trgovina Školske knjiga d. OBRTNIČKE I SREDNJE STRUKOVNE ŠKOLE NA PODRUČJU GRADA.

Graditeljska škola čakovec umjetnička škola s

Instalater grijanja i klimatizacije škola

INSTALATER GRIJANJA I KLIMATIZACIJE -JMO, FASADER-JMO. Mi smo škola u Zagrebu koja školuje za sljedeća instalaterska zanimanja: instalater kućnih instalacija, instalater grijanja i klimatizacije, plinoinstalater. Popis škola koje su sudjelovale na međužupanijskom natjecanju u zanimanju instalater grijanja i klimatizacije. Industrijsko-obrtnička škola Nova. Uvjeti za upis: završena osnovna škola, liječnička svjedodžba, provjera sposobnosti i. Smjer vodoinstalater, plinoinstalater, instalater grijanja i klimatizacije samo su dio usluga koje nudi ŠKOLA ZA MONTAŽU INSTALACIJA I METALNIH KONST. Međužupanijskog natjecanja učenika u zanimanjima instalater grijanja i klimatizacije i vodoinstalater.

Izrađuje, montira, održava, nadzire rad i servisira vodovodne i plinske sustave, te sustave za grijanje, hlađenje i klimatizaciju. Prekvalifikacija za instalatera grijanja i klimatizacije predstavlja program školovanja 3. Obrazovni profil je instalater grijanja i klimatizacije. Na državno natjecanje u disciplini instalateri grijanja i klimatizacije idu Ivan Marić i Vinko Žužul učenici Obrtničko-industrijske škole Imotski.

Ukupni poredak po školama za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije: prvo mjesto podijelili su učenici iz Obrtničke škole u Koprivnici i. Za ovu školsku godinu su to: automehaničar, vodoinstalater, instalater grijanja i klimatizacije, elektroinstalater i stolar. Rezultati natjecanja u zanimanju instalater grijanja i klimatizacije: 1. Učenici mogu birati između trogodišnjeg programa za stolara, instalatera grijanja i klimatizacije te vodoinstalatera odnosno četvorogodišnjeg programa.

Instalater grijanja i klimatizacije

Instalater grijanja i klimatizacije škola

Praksa instalater grijanja i klimatizacije izdvojena tema zaključana tema. Bliska zanimanja: Srodna zanimanja plinoinstalatera su monter i instalater grijanja, hlađenja i klimatizacije, vodoinstalater, serviser plinskih i drugih uređaja. JMO bravar – JMO limar – JMO rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima. Potrebni dokumenti: – rodni list, domovnica. Krste Tarabarić zajedno s učenicima demonstrirat će pokazne vježbe instalatera grijanja i klimatizacije u holu škole. Upravna škola Zagreb – upravni referent i poslovni tajnik.

Obrtnička i industrijska graditeljska škola – armirač. Ukoliko u školi želite steći kompetencije, vještine i navike kojima se pripremate za rad i. Državnom natjecanju učenika zanimanja instalater grijanja i klimatizacije, održanom od 19. U natjecanju za zanimanje instalateri grijanja i klimatizacije prvo mjesto pripalo je Tomislavu Egri i Robertu Lukiniću iz Virovitice, drugi su Ivan. Prije 2 sata – Upisi učenika u ljetnom roku u 1.