Isparivač klima uređaja

U tom slučaju isparivač u unutarnjoj jedinici postaje. Kada upalimo klima uređaj (pogotovo nakon razdoblja nekativnosti) i stanemo u. Efekt hlađenja klima uređaja postiže se cirkulacijom radne tvari u tzv. Radna tvar kao kapljevina ulazi u isparivač koji se nalazi. Isparivač klima uređaja automobila, hladi zrak prije nego što se isti upuhuje u kabinu.

Sastoji se od malih okruglih ili ovalnih cijevi.

Servis klima uređaja – nabava dijelova – vedran company

Isparivač klima uređaja

Nakon prolaska kroz isparivač freon u gasovitom stanju kroz cevi dolazi do. Klima uređaji su u komercijalnom smislu poznati preko 50 godina, ali su ipak u. Sve o dizajnu, principu rada i održavanju klima uređaja. Glavni elementi sistema za klimatizaciju. Pošto je većina automobila koji.

Vlasnici klima uređaja očekuju da će im klima uvijek osigurati rashlađen i. Mogući razlozi kapanju su i stvaranje leda na isparivaču kao.

Klima uređaj za vw passat (3b2) 2

Isparivač klima uređaja

FOAM-A-COIL – Sredstvo za pranje klima uređaja, FOAM-A-COIL je biorazgradivo bezkiselinsko pjeneće sredstvo za čišćenje isparivača, zrakom hlađenih. Preskoči na odjeljak Vrste klima uređaja – Osnovni tipovi klima uređaja jesu:. Unutarnju jedinicu čini isparivač, filter, tangencijalni ventilator i kućište. Preporučamo čišćenje isparivača te filtera dezinfekcijskim sredstvima na biljnoj bazi. ZAŠTO SE NA ISPARIVAČU KLIMA UREĐAJA.

Novija vrsta vozila teško je zamisliti bez klima uređaja, a tijekom ljeta temperature. Plin prvo prolazi kroz isparivač i dolazi do kompresora koji povećava tlak i. Uključite ga, uključite klima – uređaj i podesite na recirkulaciju zraka. Antibakterijsko čišćenje isparivača klime i dezinfekcija ventilacijskih. Smrad bakterija iz isparivač a: zašto klima uređaj ponekad ima neugodan miris? Razlog je u bakterijama koje su se preko ljeta nakupile na isparivač u. Rashladni fluid nakon što izvrši proces hlađenja u isparivaču, ponovo odlazi u. Filtri, isparivač, i krilca na klima uređajima zahtjevaju redovito održavanje i. Stranu niskog pritiska čine ekspanzioni ventil, isparivač i cevi između njih.

Tokom rada klima uređaja, stvara se vlaga na isparivaču, što u. U takvom slučaju potrebno je napraviti servis (pogledati servis i čisćenje klima – uređaja ). U redovan servis klima-uređaja spada čišćenje ventilacijskih kanala pri.

Već za 300 kuna klima-uređaj opet će odlično hladiti vaš

Isparivač klima uređaja

Bitno je i antibakterijsko čišćenje samog isparivača klima – uređaja. Topli zrak propuhuje se preko isparivača koji obično sadržava hladni freon, koji. Sve što je vezano uz isparivač ili ostale unutrašnje djelove klima uređaja. Dimenzije mreže ( hladnjaka), 245 x 273 x 60 mm. Materijal rebara hladnjaka, Aluminijum. MAN u svojoj ponudi nudi klima uređaje različitih proizvođača za svoje autobuse. Rashladno sredstvo se ubrizgava u isparivač preko ekspanzijskog ventila.

NRF – NRF Isparivač AUDI A4 (8E2, B6) 2,0. Informacije o proizvodima: GRUPA: Klimatizacija. Nečista površina isparivača gubi kvalitetan kontakt s zrakom i dolazi do pada snage u radu uređaja. Klimi sa prljavim isparivačem potrebno je više sati rada da. U automobilu se nekoliko minuta raspršuju dok radi klima uređaj. Alternativno, postoje posebne pjene koje se prskaju izravno na isparivač.

Rad klima uređaja je zasnovan na tzv. Spoljašnja jedinica se sastoji iz kompresora, isparivača ili kondenzatora.