Izmjena ulja akcija

POPUSTI: PROMJENA ULJA – Svakodnevno sniženo na dajsve. IZMJENA ULJA SA FILTEROM LIQUI MOLY 10W40 AKCIJA. Vršimo izmjenu ulja vrhunske kvalitete po akcijskim cijenama 1. Poslovnica: Garden Mall (-1 parking garaže).

Vulkalkovim poslovnicama možete.

Izmjena motornog ulja i 4 filtera te pregled vozila u 14 točaka

Izmjena ulja akcija

Express izmjena ulja i puno više u Garden Mall-u (Shopping Centar Dubrava) na -1 parking garaže. Radno vrijeme 7 dana u tjednu od 9 – 21. Svako ulje ima određen radni vijek te nakon nekog vremena gubi prvotna svojstva. Redovna i pravodobna izmjena ulja ključna je za dugovječnost, pouzdanost i. Izmjena motornog ulja i filtera ulja u gradu Zagreb – iskoristite Motointegrator tražilicu, pregledajte bazu autoservisa, pregledajte cjenike i recenzije.

Auto kuća Gašperov organizira veliku akciju za vozila marke Renault i Dacia zamjene ulja već od 300,00 kn.

Ulje za mjenjač i izmjena za samo 449 kn

Izmjena ulja akcija

U ponudu je uključeno ulje, filter ulja, brtva i rad). Prilikom izmjene ulja je važno obratiti pažnju na pravodobnost. Akcija vrijedi u Unitrade poslovnicama: Bihać, Čapljina, Gradiška, Jajce. Opelova akcija Servis plus nudi povoljne servisne usluge i originalne zamjenske dijelove za vozila. Tokom akcije ZA SVE OSTALE marke i modele vozila vršit ćemo besplatno izmjenu ulja MANOLL po sljedećim cijenama i uz popust od 10% na. Izmjena ulja i filtera ulja kodbenzinskih motora (10W-40). Brza izmjena ulja, filtera, kočionih obloga…vaše je samo da nam se obratite! Brzi servis je ono na što stavljamo naglasak i trudimo se biti još.

Ovdje možete vidjeti naše posebne ponude. Besplatna izmjena ulja ukoliko ulje kupite kod nas. Akcijska izmjena motornog ulja i filtera ulja. Kompletan pregled vozila u 15 točaka u vrijednosti 187kn.

Iskoristite našu servisnu akciju do 30. Servisna akcija obuhvaća: Motorno ulje u.

Zamjena ulja i filtra ulja već od 300,00 kn za

Izmjena ulja akcija

Za ulje i filter ulja kupljen u našem autoservis-u izmjena ulja se ne naplačuje. U mogučnosti smo vam ponuditi. Akcija izmjena ulja i filtera Automehanika Vidak. Akcija automehanika Vidak – izmjena ulja i filtera – Cijena usluge 350kn. Priprema vozila za ljetne uvjete. I sami znate da je ulje jedna od tekućina koje su neophodne za.

Prvo, autu je najjeftinije ulje mijenjati u ovlaštenom servisu jer svi imaju odlične akcije i drugo, vrijeme je da svi shvate da su današnji auti. Nova Renault servisna akcija – zamjena ulja po fiksnoj cijeni. Za sve stanovnike kvarta izmjena ulja i filtera ulja jedan set.

Potrebna vam je izmjena ulja i filtera? Posjetite servis KONZAS AUTO i priuštite svom vozilu.