Jeftine kuće na prodaju zagreb

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prije pregleda naših ponuda, ukratko bi Vam se željeli predstaviti i dati nekoliko informacija o uslugama i Agenciji. Velika ponuda kuća za prodaju u Sesvetama, Zelini, Dugom Selu, Dubravi. Obiteljske kuće, kuće u nizu, kuće s poslovnim prostorom. Cijena: 240,000 € Cijena (Kn): 1,864,800 Kn Mjesto: MAKSIMIR ( ZAGREB ) Akcija: Prodaja Vrsta: KUĆA, DOBRA PRILIKA – Lašćinska,180 m2,3 et.

U ponudi imamo velik izbor kuća u cijeloj Hrvatskoj.

Nekretnine za prodaju, zagreb

Jeftine kuće na prodaju zagreb

Pretražite oglase, saznajte cijenu i. Pogledajte popis nekretnina koje se prodaju. Zagreb, Vodnikova, 2-sobni, 43,11 m2. Lokacija: Duga resa, Donji Zvečaj.

Kuće Pula, kuće Rovinj, kuće Poreč, kuće Umag, kuće Labin, kuće Fažana, kuće Novigrad, kuće Žminj. Nedjelji i Bregani, kuće s lokalima i radionicama, luksuzne kuće, vile i imanja u. Agencija za posredovanje u prometu nekretnina: FABEK NEKRETNINE d.

Nekretnine sa sniženom cenom

Jeftine kuće na prodaju zagreb

Prodaja kuća na moru Istra, Farkaš prodaje kuću na Crvenom Vrhu. Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji. Mislio sam na kuće koje se u unutrašnjosti prodaju u bescjenje. Zadar kuće prodaja – veliki izbor jeftinih kuća za prodaju Zadar sa slikom, opisom i. Osnovni kriterij za pretragu je vrsta nekretnine (stan, kuća…). Nudi prodaju stanova, kuća, zemljišta, poslovnih prostora, apartmana.

Godišnji rast traženih cijena za 7 posto bilježili su i stanovi u Rijeci, Zadru. VEPRINAC, starine na mirnoj lokaciji. Kad je u pitanju šira splitska okolica, na "bubnju" su 54 nekretnine i pokretnine koje se prodaju u ovršnom ili stečajnom postupku. Kuća Veprinac, Opatija – Okolica. Extra nekretnine grupa Velika Gorica tvrtka je koja za Vas posreduje pri kupnji.

Pronađite nekretninu sa sniženom cenom za prodaju u Srbiji na sajtu Imovina. Nekretnine sa sniženom cenomPOGLEDAJTE NAJNOVIJA SNIŽENJA. Kamena vila kuca 500m u Dubrovniku na samoj obali Jadranskog mora.

Jedino rješenje je prodaja, a budući da je potražnja vrlo mala, cijene su. Agencija Dux nekretnine Rijeka nudi široki spektar visokokvalitetnih i vrlo atraktivnih nekretnina na području Kvarnera, otoka i šire okolice, s ciljem zadovoljenja.

Kupnja jeftine kuće ili stana u slavoniji radi rentanja?

Jeftine kuće na prodaju zagreb

Prodaja nekretnina, prodaja stanova, prodaja kuća, iznajmljivanje apartmana. Aktuelni oglasi za prodaju kuća i vikendica. Pronađite kuće u Beogradu, lux kuće i vile, sa dvorištem i bazenom, kuće od vlasnika – Novi Sad. Jeftine Kuce Na Selu nekretnine DUGO SELO prodaja kuća, kliknite i sigurno. Montažne kuće su zaista kuće budućnosti, no problem je što ljudi najčešće imaju krive pretpostavke o njima. One su trajne, kvalitetne, jeftine, te niskoenergetske. U Osijeku se smjestila jedna od najljepših modernih kuća koje smo u zadnje vrijeme imali prilike vidjeti.

Krećete u izgradnju vašeg novog doma? Ovdje možete vidjeti katalog naših kuća i izgrađenih objekata. U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Hrvatskoj, na temelju službenih informacija koje smo dobili od strane.

Gradite kuću – pogledajte našu ponudu 45 tipskih niskoenergetskih ili pasivnih kuća. PRODAJA, STAN, VUKOMEREC, VUKOMEREČKA CESTA, – stan na drugom katu. Kvalitetne i jeftine nekretnine u Crnoj Gori.

Održavanje nekretnina u Crnoj Gori. Oglasi obiluju ponudama jeftinih starih kuća, nedovršenih kuća, renoviranih kuća i.