Jurid disk pločice forum

Dok recimo u ATEovm aftermarketu nećeš naći ATE ili TRW da je odradio netko od pomenutih (galfer, pagid, textar, jurid ) pločicu kao kod OE-a. Kvalitetne zamjenske disk pločice – Stranica 10 – Forum. Meni je za sada u izboru: Ate, Ferodo (Premier), Tarox (112), Jurid (J) i Pagid, sto se tice plocica, a za diskove nemam pojma sto da stavim.

JURID kocione plocice – CBC Auto Forum cbc. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 27.

Kočione pločice i diskovi (saveti, iskustva, preporuke)

Jurid disk pločice forum

Neki pominju Jurid da je super. Bosch diskovi odlicni, plocice losije koce, od npr. Pozdrav ekipa, zanima me sljedeće od navedenih marki disk – pločica. Drugari, sta mislite o Jurid diskovima i Textar plocicama? Postovanje,narode trebao bih da zamenim kocione plocice zadnje.

Mislim da se pre firma zvala Jurid Bendix. Ja imam Jurid plocice na Altei i napred i pozadi ako to ista znaci.

Disk pločice od jurid (njem

Jurid disk pločice forum

U domenu komercijalnih vozila, JURID je najpoznatiji po disk pločicama u kvalitetu 539 koje se jedine ugrađuju u. Fiat-Lancia Club Serbia Forum. Jurid diskovi i plocice u poredjenjnu sa vec gore pomenutim drugim proizvodjacima mozda. II▻ Disk pločice od JURID (njem.top kvaliteta), RASPRODAJA, VELIKI IZBOR RASPRODAJA velikog dijela asortimana Jurid disk pločica. ODABERITE JURID ODABRALI STE PRECIZNOST! JURID u svojoj ponudi nudi disk pločice, disk pločice white(keramika),disk ploče,hidrauličke komponente. ATE i textar plocice samo to jos stavljam.

Na jedan kotač nisu htjele kočit nakon šta je disk istokaren. Nemojte kudit jurid,kad ga platis,jako je dobar,samo trazi klasu,samo ga je tesko naci. Ate, Jurid "J" klasa sve ostalo je manje ili više lošije od ovih dvojih. Plocice Ferodo sport i Textar, Textar dobar kvalitet a srednja cena, Ferodo jesu. Moj mastor kaze: bilo koje jeftinije diskove i plocice tipa jurid? Sad imam fabricke diskove (175.000 km) i skoro nove ATE plocice sa kojima nisam. Drugo u 90% slučaja su to Ferodo pločice a ostalo Jurid.

E90 odobrenih disk pločica i kočionih obloga na tržištu.

Koje kočione pločice, diskove?

Jurid disk pločice forum

Jurid ), isto tako u skorije vrijeme biti će u prvoj ugradnji u Mercedes Actros što. Znam da ne blokiraaju i ne greju disk, da ravnomerno trosi plocice i na tehnickom je. Prodaja ATE diskova i pločica je standardni deo MD Auto ponude, pa nas kontaktirajte za.

Ate, jurid,bosch sve ostalo je fush. Zbog toga sto je stavio na neobradjen disk, pa skripe? Sasvim je normalno to, a nenormalno. Nove pločice, diskovi i pakne – Peugeot Klub peugeot-klub. Modeli › 307, 406 › Općenito peugeot-klub. Brembo diskove (dosta dobri) i Ferodo Target plocice (ne cvile,ali niti ne koce bas sjajno u odnosu na Jurid koje sam imao prije). Bez cviljenja i doslovce zagrizu disk kad treba. To bi bilo dobro za plocice da mnogo ne prase po felni prilikom kocenja. Lockheed i Jurid samo u Delphi pakovanju. Ili ići na sigurno pa Textar disk i pločice.

BMW-u original Textar ili Jurid? Tehnika i mehanika › Rezervni dijelovi alfisti. J nakon brojeva, odlične pločice. Da nema Gorana ovaj forum bi uginuo. Kod mene su Delphi diskovi napred, Jurid plocice i napred i nazad. Vrijeme je za nove disk pločice, možda i diskove. Rezultat je slijedeći: dvoje za PAGID jedan za JURID šestorica za FERODO. Ford Club Serbia fordclubserbia.

Ja imam Bosch plocice na Textar diskovima, bas sam zadovoljan.