Kad stisnem kocnicu cuje se

Diskovi i plocice – istrosenost 7. Cvile (mozda) pakne na zadnjim tockovima 26. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 10. Ne čuje se uvijek, samo kad stisnem kočnicu.

Mercedes A klasa 170 – problem s kočnicama 20 postova 24.

Strujanje zraka na stisak kocnice

Kad stisnem kocnicu cuje se

Cviljenje prednji kotač 15 postova 16. Sinoc sam se spustao niz brdo i kocnica je jednostavno propala, kao da sam. Ne razumijem se toliko u automobile, ali kad ne koci onda ne koci. Kocioni servo, meni je isto tako bilo, cuje se sustanje-zamjenio sve ok ;). Kada malo stisnem kocnice nista od toga lupkanja se ne cuje.

Prilikom pritiskanja kočnice čuje se kratko i blago šištanje zraka.

Kad kocim cuje se neki zvuk

Kad stisnem kocnicu cuje se

Kad završiš sa majstorom, obavesti nas. Izvesno škripanje kočnica se smatra normalnim. Različiti uslovi tokom vožnje mogu uticati na zvuk, kako prilikom silovitog kočenja, tako i. Nakon jutarnjeg kretanja sa parkinga ( KAD GOD JE VLAŽNO VREME!!!) nakon prvog pritiskanja kočnice čuje se neki zvuk koji podseća na. Slabo kocenje – CBC Auto Forum 24. Kada pritisnem kocnicu cuje se da izlazi vazduh kod papucice negde. Koci odlicno ali ne hvata odmah i moram da stisnem kao manijak da bi. Modeli › 307, 406 › Kvarovi peugeot-klub. Više rezultata za peugeot-klub.

Isto tako ali redje se desava pri vecim brzinama kad stisnem jece kocnicu pa kad se snizi brzina krece krljanje. I da krene jace da se cuje posle. Kada god puštam kocnicu u leru ili rucnu u leru cuje se zvuk – škripi – pa sam. Kocnica uredno radi al se cuje zvuk. Pedala ne propada, nije tvrda i sl.

Kad izgasim auto par puta stisnem, cuje se.

Kocnicu: slične riječi i sinonimi

Kad stisnem kocnicu cuje se

Kada mi je auto hladan i kada krenem voziti, pri pritisku kočnice čuje se nekakvo ruljanje u zadnjim diskovima. Pre jedno 2-3 nedelje sam primetio kada stisnem kocnicu kao da zuji. Al kad stisnem do kraja pedalu prestane samo do pola odprilike se cuje. Moraces da proveris creva i posudu serva, cuje se da sisti, ako pusta. Meni se abs pali svaki put kad do kraja stisnem kocnicu i na suvom. Taj zvuk se uvek čuje nakon naglog pritiska kočnioce kad naglo pustim. Stvar je ovakva, kad se vozim i stisnem kočnicu reagira tek kad je skoro.

Kada pri većoj brzini stisnem naglo kočnicu čuje se neko struganje u. Kad vozilo stoji nekoliko sati parkirano priča se ponavlja, a najkasnije sutra ujutro. Zamena brezona i kočnice – Page 2 – GARAŽA forum forum. Kad stisnem nožnu kočnicu, tada ne koči doboš nego disk. Servo kočnice – Dom i obitelj – Auto – Burza Portal burza. Vjerojatno su razmišljali u stilu "samo da se pokrene i vozi bar sto metara.

Kad se to dogodi (ako se dogodi), tada ćemo misliti i na kočnice. Servo brake booster (rustle of air in the cabin) 30. V-brake dosta dobro i jako koči, gotovo trenutno čim stisnem kočnicu.