Kako ispuniti kupoprodajni ugovor za auto

UGOVOR O KUPOPRODAJI MOTORNOG VOZILA. ZG XXXX, vrsta vozila:osobni automobil, marka vozila:. Ugovora vozilo prepisati na svoje ime.

Ovako ispunjen kupoprodajni ugovor treba ovjeriti kod javnog bilježnika te. Kupac je pregledao vozilo i nema prigovora u. Kako se pravi kupoprodajni ugovor za automobil?

Nova pravila registracije vozila više ne morate u

Kako ispuniti kupoprodajni ugovor za auto

Prenos vlasnistva i promena vlasnika vozila. Koliko i kako se placa porez na prenos vlasnistva za automobil. Dokaz o vlasništvu vozila (račun, kupoprodajni ugovor, darovni ugovor, pravomoćno rješenje suda i sl.).

Prva stvar na koju je potrebno paziti kad prodajete automobil jest da ne. Nakon što ste potpisali kupoprodajni ugovor dajte kupcu policu. Prodavac prodaje kupcu motorno vozilo sledećih svojstava i obeležja: Vrsta.

Godina proizvodnje ______ Snaga motora Kw.

Značajke ispunjavanja ugovora o kupovini i prodaji motocikla

Kako ispuniti kupoprodajni ugovor za auto

Ostali dokumeti iz kategorije Obrasci i dokumenti. ВРСТА: БРОЈ ШАСИЈЕ: МАРКА: ДОПУШТЕНА НОСИВОСТ: ТИП: БРОЈ СЕДИШТА: ГОДИНА ПРОИЗВОДЊЕ: БОЈА КАРОСЕРИЈЕ: РАДНА ЗАПРЕМИНА. Ako je kupoprodajni ugovor sklopljen na daljinu, a niste još preuzeli automobil od prodavatelja, iz ugovora se možete povući prije isporuke.

Nije ga teško ispuniti, a u tom postupku trebat će vam podaci iz. Za rabljene automobile kod promjene vlasništva je je jednostavnija. Prodavatelj prodaje, a kupac kupuje osobno motorno vozilo, i to: OPEL. Od danas je dovoljno potpisati ugovor o kupoprodaji bez ovjere kod. Kupoprodajni ugovor i prenos vlasništva za vozilo. Obrazac kupoprodajnog ugovora za automobile (motorna vozila) je jedinstven i možete ga preuzeti OVDE. Kako ispuniti kupoprodajni ugovor. U postupku popunjavanja, u ugovoru trebaju biti navedene sljedeće točke: Navođenje mjesta transakcije. Primjeri reguliranja isporuke i garancije kod kupoprodaje pokretnina.

Za kupoprodajni ugovor potrebno je prisustvo prodavca i kupca, lična karta i. Po potpisivanju kupoprodajnog ugovora, rok za plaćanje poreza na prenos. PRODAJA RABLJENOG VOZILA – Upute kako prodati auto. Kupite vozilo, javni bilježnik ovjerava potpis prodavatelja na kupoprodajnom ugovoru, nakon toga kupac odlazi u Poreznu upravu i tamo plaća.

Obrazac ugovor o kupoprodaji motornog vozila

Kako ispuniti kupoprodajni ugovor za auto

Contract of sale of the vehicle Slobodan pristup. Prilikom kupovine vozila treba napraviti ugovor o kupoprodaji, takozvani kupoprodajni ugovor. Kroz stranice završnog rada obraditi će se izvore ugovora o kupoprodaji. Srodni članci Prodaja auta bez ugovora – Prekršajno i prometno pravo. Pravni savjeti › Prekršajno i prometno pravo legalis.

Prodao sam auto tipu koji ga je uredno pogledao i slozio se sa. Napraviti kupoprodajni ugovor motornog vozila (ukoliko je prodavac fizičko lice). Ispuniti obrazac za prijavu poreza na promet upotrebljavanih motornih vozila.