Kako napraviti elektronsku blokadu za skuter

Meni frend pravi elektronsku s neprimjetnim prekidacem ispod upravljaca. NEMA DRUGOG načina i one blokade za cvaju ne rade na 4t. Tehnički pregled, blokada – MojSkuter.

Da bi to napravili morate malo feder pomaknuti odnosno napeti. Samogradnja najjednostavnije blokade kosta <30 kn i treba <30 minuta za.

Kako postaviti blokadu na skuteru (gilera

Kako napraviti elektronsku blokadu za skuter

Gdje ugraditi elektronsku daljinsku blokadu na skuter pure jet? Postavljanje blokade na skuter – Forum. Skuter registracija, blokada, krajnja brzina. Shema za blokadu na skuteru – Forum.

Ima laksa i jeftinija varijanta za homemade elekronsku blokadu, kondenzator i. Budem malo pogledao na webu kak izgleda variomat uopce, pa da ne postavljam glupa pitanja!

Blokada za skuter 50, 125, 150, 180ccm,(el

Kako napraviti elektronsku blokadu za skuter

C, pa bi takav sklop trebalo s njima napravit. Tko od vas vozi skuter, imate li blokadu i jeste li ikada imali frke sa policijom? Znam lika koji je napravio prekrsaj, vidio ga policajac na motoru i ravno za njim. Sto i gdje je pickup na tome skuteru i isto pitanje za cdi (tamo negdje pise: zica koja vodi s pickupa na cdi, zerezi sto blize cdi-iju u spoji…). Prevedi ovu stranicu  13:25 Dosta stvari objasnjeno koje su realne što se tiče kineskih 4t skutera.

Veliki pozdrav i samo naprijed:D. Skoro svaki elektroničar može izraditi blokadu, mada je svi skidaju. Elektronski limitator brzine prilagođen Vašem skuteru, individualni pristup za svaki. Najbolja Elektronska blokada brzine za skutere, zamjenjuje. Učitao korisnik 45 ZONE ogranicavac broja okretaja – Elektronika. Dakle zelio bih napraviti neku blokadu koja bi propustala taj signal samo do. Kad se takva izmjena (skidanje blokade ) homologira, uz eventualnu doradu kočnica, nužno je napraviti tehnički pregled i platiti veća davanja.

Zate li nekoga ko ugrađuje elektronske blokade za skutere. Blokada skutera skuter-limitatori-brzine. Pomoc kako napraviti ili skinuti anketu?

Kako skinuti blokadu sa skutera

Kako napraviti elektronsku blokadu za skuter

Mehaniku je rijesio sam a elektronsku blokadu su mu skinuli u servisu na zahtjev. Moj savjet je blokadu ni ne skidati jer s njom ide 45, a bez nje par km više. To je najjednostavnija mehanicka blokada 50ccm skutera. Gdje se nalazi i skida elektronska blokada na skuteru (Hyosung SF 50).

Posjedujem skuter od 50 kubika, nista specijalno, kineski SPYDER, kupljen nov pa me interesuje postoji li. Jesi li blokade skinuo na njemu? Pandora Immo je napredna elektronska blokada protiv otuđenja vozila. Imam baotiana od 50kubika neke je napisao da je ona elektronska zica ona roza blokada ja sam je.

Evo preporuke za skidanje blokade na Baotian skuteru 50cc. Tako sam napravio na svojem i radi, iako sam. Prvo skini sa neta "service manual" za tvoj model skutera,pa ce tamo naci elektronsku semu tvog skutera i zicu. Vlasnici ovakvih skutera ne znaju što bi napravili prije tehničkog.

Kako Napraviti G Oprugu Za Tomos Automatic? Imam 4t sonic i ide 55 max, nema elektronsku blokadu, nisam samo jos provjerio na variomatu ali ga ne znam skinuti, moze li se kako bez te. ELEKTRONSKA BLOKADA SKUTER 50ccm.