Kako napraviti tekućinu za odmrzavanje stakla

Možete naime i sami napraviti tekućinu za odleđivanje, koja će vas spasiti od smrzavanja, ali i uštedjeti vam vrijeme. Toplu vodu nemojte nikako koristiti, za odleđivanje stakla, jer bi. Da sredstva za odleđivanje stakla nisu baš tako efikasna kako na. Priručno sredstvo za otapanje leda možete napraviti i sami kod kuće i tako osjetno uštedjeti.

Jednom smo stali na WC, ljudi su nam davali vodu i sokove. NAPRAVITE SAMI Tekućina za odmrzavanje stakla.

Napravite sami sprej za brzo odleđivanje stakla na automobilu

Kako napraviti tekućinu za odmrzavanje stakla

Donosimo prijedlog kako je sami možete napraviti kod kuće. Odleđivanje stakala na automobilima mnogima je obavezna. Tekućina će nakon prvotnog uklanjanja leda još neko vrijeme štititi staklo od. Jesu li zaista sredstva za odmrzavanje stakla dovoljno dobra da bi vas.

Priručni sprej možete napraviti i sami kod kuće i tako osjetno uštedjeti. Zbog svega navedenoga pametno je u autu imati tekućinu za odleđivanje stakala. Ako ne želite da je kupujete i bespotrebno trođite novac, postoji i recept kako.

10 najboljih savjeta kako brzo odmrznuti auto

Kako napraviti tekućinu za odmrzavanje stakla

Sve što trebate napraviti jest u plastičnu. Tekućinu za odleđivanje možete napraviti koristeći ovih par sastojaka: bočicu s raspršivačem, 1 dcl 70 postotnog medicinskog alkohola, pet. Grijanje iznutra će vam pomoći da lakše odledite stakla izvana. Ipak, teško da ćete pogoditi idealnu temperaturu, pa vam vodu ne. Sprej za odleđivanje stakla možete napraviti kod kuće od samo 3. U ovom receptu izbegavajte prokuvanu vodu, jer to može da izazove naprsnuće stakla, koristite toplu vodu iz kućne česme. ZA SAMO 5 SEKUNDI: Evo kako ćete NAJLAKŠE skinuti led sa stakla! Odmrzavanje stakala automobila: U kućnoj radinosti možete pripremiti. Vaše sredstvo za odmrzavanje stakala je spremno. Kad su policijski službenici dužni izaći na mjesto prometne nesreće i kad moraju napraviti očevid? Minusi su već polako stigli što će stakala na autima koji se parkiraju vani sve češće zaviti u led.

Napravi sam sredstvo za odmrzavanje stakla. Uz ovaj domaći pripravak možda struganje. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 30.

Ovu tečnost možete lako napraviti. Pored svega toga na hladno staklo sipati toplu vodu nije preporučljivo.

Želite brzo odmrznuti auto?: ovo je deset najboljih

Kako napraviti tekućinu za odmrzavanje stakla

Ako kasnite na posao i morate se suočiti s neočišćenim cestama koje prekriva bljuzga i snijeg, ovaj način uklanjanja leda sa stakala vaših. Nezamerzayka – tekućina koja omogućuje spremanje stakla automobila u. Dakle, kako brzo i efikasno odmrznuti vjetrobransko staklo, a i druga. U ovom receptu izbjegavajte prokuvalu vodu, jer to može da izazove naprsnuće stakla, koristite toplu vodu iz kućne česme.

Da li je moguce kako odmrznuti. Ako se skupi led na staklu, nipošto ga nemoj micati tekućinom za pranje i brisačima. I dok neke stvari lako možeš napraviti sam, za druge je bolje da ih.