Kako objaviti besplatan oglas

U većini kategorija objavljivanje oglasa je besplatno. Cijene oglasa u naplatnim kategorijama možeš pogledati ovdje. Ako imaš besplatan oglas i želiš ga. Slijedi ove upute za predaju oglasa: Ikona Predaj oglas nalazi se u gornjem desnom uglu Njuškalove.

Učitao korisnik Njuškalo Kako predati besplatni oglas na internet?

Objaviti besplatan oglas — опенмонте

Kako objaviti besplatan oglas

U ovom tutorijalu zabavljamo se predajom oglasa na jedan od najpopularnijih domaćih internet oglasnika – njuskalo. Kako bismo vam omogućili što bolje iskustvo, ova stranica koristi kolačiče ( cookies). O tome kako ih koristimo, možete pročitati u našoj politici o privatnosti. Index Oglasi – Najbrže rastući oglasnik u Hrvatskoj. Predajte oglas za svoj auto, stan, posao ili apartman POTPUNO BESPLATNO.

Sad i zauvijek, jer besplatni. Kako biste predali oglas, kliknite na link „Predaj oglas besplatno “ koji se nalazi na sredini ekrana.

Kako predati besplatni oglas na internet?

Kako objaviti besplatan oglas

Nakon toga potrebno je proći 3 koraka: Kategorija, Osnovno i. Slobodno objavite besplatne oglase na našem portalu. Kako je Njuškalo iz neobjašnjivog razloga počeo naplaćivati (i to ne jeftino) oglase u najpopularnijim kategorijama, pokušao sam naći. Pogledajte uputstvo kako pravilno objaviti besplatan oglas i tako povećati mogućnost za kupoprodaju i izdavanje nekretnine putem interneta na vodećem sajtu. Saznajte kako predati oglas na Njuškalu! Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Internet oglasi – besplatni mali oglasi!

Objavite vaš oglas sa ili bez fotografije potpuno besplatno, sve od igle do lokomotive! Objavljivanje oglasa je jednostavno, pratite sledeće korake: 1. Kliknite na link Dodaj oglas koji se nalazi u gornjem desnom uglu na bilo kojoj stranici. Naši oglasi su pristupačni svim uzrastima i generacijama, objaviti novi oglas na internetu sada je lako i brzo, i što je najvažnije besplatno. HocuPosao nudi besplatnu objavu oglasa. Pravila postavljanja oglasa o zakupu nekretnina za turiste. Besplatne oglase na sajtu Imovina.

Vi možete postaviti besplatni oglas o zakupu. Kod nas su svi oglasi besplatni! Nekretnine365 Android aplikacija za prodaju i najam nekretnina.

Besplatan oglas za nekretnine

Kako objaviti besplatan oglas

Brz i jednostavan upis oglasa. Automatsko produžavanje oglasa je besplatno. Napominjemo da će plaćeni oglasi biti automatski produženi samo ukoliko na korisničkom računu imate. Prvi pravi besplatni mali oglasi na internetu za Vršac i region. Ukoliko kupujete, prodajete ili iznajmljujete možete besplatno objaviti svoj oglas na portalu www. Svoj oglas za prodaju, kupnju ili iznajmljivanje nekretnine možete poslati na sljedeće načine: 1. Mali oglasi u neposlovne svrhe objavljuju se besplatno. Oglasi koji sadrže linkove na web stranice i oglasi koji sadrže HTML tagove neće se objaviti. Zelimo Vas podsjetiti da od sad mozete kreirati besplatne oglase na adresi. Možete objaviti besplatni mali oglas, ili objaviti PREMIUM, plaćeni oglas, ukoliko. Ovu stranicu možete besplatno koristiti bez obzira da li tražite posao ili radnike. Objava oglasa za posao u Srbiji i regionu će uvek biti besplatna.

Oglase za posao objavljujemo u svinaweb svijetu gdje se nalaze samo certificirani. Oglas mogu objaviti svi registrirani i prijavljeni korisnici, a donosimo i. Kao registrovani oglašivač možete dodati veći broj oglasa i to potpuno besplatno. Sve oglase koje dodate će najpre morati da pregleda i odobri administrator.

Kao vlasnik nekretnine u mogućnosti si da postaviš jedan oglas POTPUNO BESPLATNO. Postavljanje oglasa je jednostavno.