Kako provjeriti kompresor klime

Dakle kad upalim klima -uređaj, ništa se ne desi! Ako neko ima nekog iskustva da mi kaže kako mogu provjeriti radi li kompresor. Potrebno odgonetnuti kvar na klimi!

Auto- klima: servis i održavanje 8. Kada je potrebna zamjena kompresora klime?

Instalacija za dopunu auto klima uređaja vlastitim rukama

Kako provjeriti kompresor klime

Međutim, što kada sam kompresor klime ne radi kako treba? Kompresor je poput srca same klime i zato treba dobro promotriti stvari te saznati. Pričekajte desetak minuta kako bi kompresor mogao ohladiti ili zagrijati plin.

Da li mi neko moze pomoci kako kao laik da provjerim u cemu je problem. Za pocetak kako provjeriti kompresor. Klima – kompresor se ne pali 1. Više rezultata za peugeot-klub.

Popravak i reparacija kompresora klime vw golf 5

Kako provjeriti kompresor klime

A za okretaje je jasno – kompresor pogoni radilica, čim se ona brže. Kako da proverim ispravnost kompresora – fanzo Professional. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 28. Na koji nacin i sa kojim alatom mogu proveriti ispravnost kompresora na.

Test kompresora auto klime Frigoom Autoklima Croatia. Učitao korisnik Frigoom Autoklima 10 NAJČEŠĆIH KVAROVA NA KLIMA UREDJAJIMA – klima. Problem može biti ako se ne uključuje kompresor na spoljnjoj jedinici,treba proveriti dali. Može li se klima sustav naknadno ugraditi u automobil? Postoji nekoliko metoda provjere nepropusnosti.

U tom pogledu sličan je motornom ulju. Stoga, trebali biste provjeriti razinu agensa i, ako je potrebno, ponovno ga napuniti. Serviser treba vidjeti gdje je kvar, možda kompresor radi, ali je plin izašao iz sustava, pa zato ne može hladiti zrak u unutrašnjosti kabine vozila. Ako iz sistema auto klime curi gas, onda je potrebno proveriti sledeće delove.

Ako kompresor klime ne radi, proverite količinu gasa, napajanje kompresora. Nakon takve provjere loše kvalitete obično slijedi dolijevanje goriva i to. Hladnjak (kondenzator) klime je postavljen iza kompresora u sistemu.

Kako da proverim ispravnost kompresora

Kako provjeriti kompresor klime

U daljem tekstu dajemo postupak kojim ćete proveriti da li Vam auto. Zašto klima ne može dovoljno rashladiti kabinu automobila? Nedostatak plina se najčešće pokazuje tako što se kompresor pokreće, ali zrak koji izlazi iz. Kod nas u servisu možete provjeriti curi li negdje plin i dopuniti ga. Opel Vectra B imala je problema s kompresorom klima uređaja, odnosno u električnoj instalaciji od prekidača do kompresora, a treba provjeriti. Opel Vectra B je imala problema s kompresorom klima uređaja, odnosno u električnoj instalaciji od prekidača do kompresora, a treba provjeriti. Proveriti na daljinskom zadate funkcije i temperaturu, jer klima neće da greje. Palo vam je na pamet da biste mogli da odradite servis " klime " na automobilu? Ako vam je auto dugo stajao, evo šta bi sve trebalo proveriti. Moľeą li provjeriti u kakvom je stanju vanjska jedinica?

U svakom slučaju, prije izmjene kompresora zatraľi.