Kako se registrirati na njuškalo

Na vašu e-mail adresu poslat ćemo link za aktivaciju zahtjeva. Odaberi vrstu računa koji ti najbolje odgovara. Zaboravljena lozinka ili korisničko ime? Za izmjenu podataka upisanih tijekom registracije i onih se prikazuju uz tvoje oglase, potrebno je prijaviti se.

Cijene oglasa u naplatnim kategorijama možeš pogledati ovdje. Ako imaš besplatan oglas i želiš ga istaknuti, provjeri poglavlje koje se naziva Isticanje oglasa u.

Naknade za objavljivanje oglasa

Kako se registrirati na njuškalo

Nekad je teško voditi evidenciju o. Postojeći registrirani korisnici u aplikaciju se prijavljuju putem svojeg korisničkog imena i lozinke. Njuškalova pravila koja se nalaze ovdje. U skladu s novom Općom uredbom o zaštiti podataka, koja se primjenjuje od 25. Video možeš postaviti uz oglas isključivo ako se isti nalazi na YouTube servisu. Potrebno je paziti da se ispravno upiše adresa e-pošte jer u suprotnom prodavač neće biti u mogućnosti odgovoriti na upit.

Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje lozinke i povremeno je mijenjati. Neaktivni oglasi se ne pojavljuju u.

Sigurna kupnja na njuškalu

Kako se registrirati na njuškalo

Kada pronađeš oglas koji želiš označiti kao prodan, klikni na bijeli kvadratić s lijeve strane kako bi se. Pronađeš li pri pregledavanju oglasa neki u čiju istinitost sumnjaš, molimo, takve oglase prijavi putem forme "Prijavi oglas" koja se nalazi na svakom detaljnom. Važno je napisati vrlo jasan i precizan naslov jer time će se tvoj oglas smjestiti visoko na listi rezultata pretrage, a osim toga, čitatelju će odmah biti jasno o čemu. U ovom tutorijalu zabavljamo se predajom oglasa na jedan od najpopularnijih domaćih internet oglasnika – njuskalo.

Najbolje od svega je to što postupak. Neovlaštenim korištenjem portala Bika. Prodavatelji na taj način svakom kupcu jamče da ga neće. I netreba tu izmisljat toplu vodu. Pa makni se onda s njuškala ako ti ne paše i misliš da su svi. Nakon što se stranica otvori, vidjeti ćete u gornjem desnom uglu “Predaj oglas besplatno!

One sadrže relativno tvrdi sastojak koji se omekšava pri blažim temperaturama, kako bi se ona mogla prilagoditi ne samo suhim, već i mokrim cestama. Kako bismo vam omogućili što bolje iskustvo, ova stranica koristi kolačiče ( cookies). O tome kako ih koristimo, možete pročitati u našoj politici o privatnosti. Kad sam pokušao registrirati auto ovdje shvatio sam da je trošak je preskup, a pogotovo. Proizvođači koji prodaju vlastite proizvode nisu obvezni posebno se registrirati za obavljanje djelatnosti trgovine dok poljoprivrednici mogu.

Kako dokazati da niste robot nego čovjek koji se samo želi registrirati. Ukrajinska, detektivska serija prati neobičnog detektiva koji koristi svoju neverovatnu sposobnost njuha u rešavanju zločina i rekonstrukciji.

Uvjeti korištenja portala bika

Kako se registrirati na njuškalo

Na NJuškalu se prodaje kamion-ralice za oko 300. Da biste nešto objavili ili pitali, morate se registrirati odnosno prijaviti. Sve svoje frustracije izrekao je u tekstu oglasa na portalu Njuskalo.

Istražile smo ponudu i pronašle oglas koji se posebno istaknuo. Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu. Na burzama stanova obično je navedena cijena najamnine koja se odnosi samo. Svi koji borave u Njemačkoj moraju se prijaviti na Uredu za prijavu boravka. Za prodaju i registraciju na Etsy vam ne treba registrirana firma nego. Trebaju li se ovi motocikli registrirati tj.

Električni motori su kao i sva druga vozila. Moraju se registrirati u Stanici za tehnički pregled i. O čemu se radi i kako servis Marketplace funkcionira?