Kapi voda iz auta

Kaplje voda ispod auta Automobili. Punto gubi antifziz 20 postova 24. Auto gubi dosta vode 20 postova 18. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 27. Voda – najmanje razloga za brigu ima kada ispod svog automobila vidite omanju baru koja je u stvari samo voda.

Ja sam R4 TLS stjecajem okolnosti morao voziti 30 km bez kapi vode u motoru i nije mu bilo nista, a ima jos lj.

Kiše otkrivaju slabe tačke na automobilu

Kapi voda iz auta

Posledica su bili parkinzi prekriveni debelim slojem ulja, vode. Rashladna tekućina je mješavina vode i sredstva koje služi protiv smrzavanja i korozije. Međutim, iz prakse znamo da rashladna tekućina ponekad jednostavno. Poz, Prije nekoliko dana mi kapa voda ispod auta, zagrijano auto ostavim u garazu i sagnem se kapa negdje sa onog limica gdje je katalizator. Kada auto troši vodu – Duration: 1:45. Učitao korisnik ModernaAutoDiagnostika Što treba znati prilikom dolijevanja rashladne tekućine?

Koncentrat pokreće pumpa rashladne tekućine (poznata i kao pumpa vode ). Ispod auta treba postaviti velike posude u koje će se izlijevati tekućina – to može.

Upomoć, gdje je nestala rashladna tekućina?

Kapi voda iz auta

Kad sam podigao haubu posuda za vodu je bila prazna. E sad kad otvorim haubu,ako neko pozna audi ili je i kod drugih auta. PROBLEM-VODA U AUTU – Page 2 – Forum Klix. Skoro sva auta imaju probleme sa curenjem vode u auto. Dolijte vode i kratko pokrenite motor. Ako curi neko od crijeva, najčešće su krive životinje. Najčešće je najbolja prva pomoć samoljepiva traka.

Primjerice, vlaga će postati primjetna ako ste u autu zaboravili mokru. Pošto se hladnjak motora nalazi na prednjem delu auta, pri malo jačem. Ako sami ne možete da otkrijete gde voda curi, savet da se obratite. U autu jednostvano nestane voda, nalijem u posudu do max i ona nestane tj spusti se do pola. Nigdje se nevidi da curi, osim par kapi na. Dakle, umjesto da preko odvodnih kanala izlazi van vozila, voda se. Kakva vruća kupelj, jacuzzi, i voda u autu, kakve su to gluposti. Ako utvrdite da voda vrlo malo curi kroz gume, možete riješiti problem. Da li je tepih masan, ili je baš voda?

U zadnje vreme sam primetio i manje tragove vode ispod auta u garazi.

Čudno curenje vode u kokpitu

Kapi voda iz auta

Pre par dana sam mu dolio destilovanu vodu skoro do maksimuma i. Mjerite količinu vode u posudi za vodu? Zato je bolje da odmah pregledate sva crijeva u autu, a poglavito ono prema hladnjaku. ZAŠTO KLIMA KAPLJE (CURI ) UNUTRA,SPOLJA.

Princip kondezovanja vode u klimi. Kako spriječiti vodu u automobilu? Ako voziti automobil novije proizvodnje sigurni smo da niste i nećete osjetilti vodu pod nogama.

Pozdrav,pre par dana sam menjao termostat,i danas primetim ispod auta na sredini,gde je otprilike naslon za ruku,da kaplje voda.